Scirocco R ve Golf R DSG leri aynımıdır ? İkiside DSG6 mıdır ?
Scirocco R 3071 veya ayarında bir turboyla 400-430 HP sıkıntısız yürürmü ?
Printable View
Scirocco R ve Golf R DSG leri aynımıdır ? İkiside DSG6 mıdır ?
Scirocco R 3071 veya ayarında bir turboyla 400-430 HP sıkıntısız yürürmü ?
sertac_saka@hotmail.com
İkisinide gonderebilir misiniz
Forge ve standart cooler kaç litre bilen varmi ?
forge cooler a gerek yok
tek front mount cooler yapacam ben mesela :)
12 litre yeterli oluyor maliyet olarakta yarisi bedeline olmakta :)
bu arada mail atarmısınız banada
emiralmas@hotmail.com
birde bizim arac icin olan buji nin 7 soguklugundaki kodu neydi ?
peki birşey sormak istiyorum
burda leventin golf r dsg sıyırmıyor... rocco r da büyyük turbo takan görmedim tr de.
büyük takınca acaba tork üst devirde gelecek diye mi sıyırmıyor mu ya da onlarda dsg kavrama sıyırıyor muydu ?
.. ben baskı setini değiştirdim. 4000 4800 arasında hafif sıyırır gibiyim ama fena şekilde değişti aracımın karakteri olumlu yönde..
Ilk k04 takilayim dedim :) sonra motor ici nos vs diye dusuncem oldu aldim parcalari aslinda kuzen e yapacak ken ben kondum :) bsh thorttle pipe forge wastegate golf r k04 komple turbo kit methanol kit greddy boost controller
Vw racing filtre borusu aem dry flow filtre autotech pompa ici Rs4 prv s3 enjektor komple freeflow egsoz dv biraz hafifletmeye de gidecem :) koltuk vs gibi baska parca onerisi var mi baska olmazsa olmaz denilen turden cupra nin stage2 plus i bizim stage 3 u misali konu :)
Neyse Teşşekürler yinede :)
hadii yaaa PDF leri çaıkayın yollayın bana ozaman ben size burda açıklıyım bizde bilelim nesi farklı
oz@drecu.com
be ngöremedim biri desinki bişiyi farklı
200hp Audi tt le bwa motor, cupra golf r kol pıston farklı bwa motor kolları daha ince ve pimleri farklı cupra kolunu pıstonsuz takamazsınız bwa motora, hatta şuan sökülü audi tt var paşaoğlunda ve benim kol pıstonumda ordaydı karşılaştırdık isteyen olursa paşaoğlunda gösterebilirim.
BWA (200pk)
BWJ (240pk)
BHZ & BZC (265pk & 256pk)
1) Connection rods are bhz-bwj-bzc-byd 06f 198 401 and bwa 06f198 401C for bwa
2) injectors bhz-bwj-byd-bzc are 06F 906 036 F and bwa 06F 906 036 A
3) intercooler for bwa-axx-byd-bwj are 1K0 145 803 A for bhz bzc is 1K0 145 803 P
4) turbo charger bwa-axx is >06F 145 701 c-g for bhz bzc byd bwj 06F 145 702 C
5) crankshaft is the same for all engine bwa 200hp,byd 230 hp, 240 bwj, 265-272 bhz bzc.
6) divert valve pop off are different from bwa and all other 230-240-265-272hp
7)crankcasa are different bwa is 06F 103 011 F byd-bwj-bhz-bzc is 06F 103 011 K
Diye birşeyler buldum. Doğruluğu konusunda bir iddaam yok.
sökülü araç var, nette yazanlar bizde gördük doğru olduğunu sanmıyorum, motordan çıkanlar farklı:) hatta bitane audi tt cupra kol pıston sattım takıldı, çıkanla alakası yok dediğim gibi şuan paşaoğlu serviste audi tt var sökük isteyen gidip bakabılır.
birde şunu ekliyim kendi araçımızın yazılımı revo bwa motorlara 1.35basarken revo bwj 1.55basıyo burdanda bi sonuç çıkarın bence:)
tork riski olarak benim görüştügüm 490 nm ve üzeri kollarda
2.0tsi ile 2.0tfsi nin ne farkı war?