sıkıntı çözuldu boğaz kelebegının altındaki boruda yırtık var saolun arkadaslar.
Printable View
sıkıntı çözuldu boğaz kelebegının altındaki boruda yırtık var saolun arkadaslar.
arkadaslar merhaba 2.0tfsi 200hp bwa makina bir aracım var buna silikon borular ve 76mm dısı 70mm içi aliminyum boru ile bir filtre kiti yaptım ucunda 76mm dryflow filtrre var sorunum bu kiti uyguladıgımda aracta basınc düşüyor besleme hataları veriyor süphelendigim mafın okudugu yerdeki ölcü degişikligi bu tip bir şey kimsenin basına geldimi yada içinizde filitre kiti kullanan arkadasımız varsa kitin boru capını yaza bilirmi iç cap önemli benim için ?
Maf konumu çok önemli eğer filtre sökükkende hata vermiyorsa filtreyi değiştirip denyin
su anda aem kutu içi ile kullanıyorum bir problem yok filitreden süphelenip ucundaki filtreyi degiştim problem devam etti maf sensör yuvasını internetten aldım 3'' kit olarak bana sadece okudugu alan büyük oldugundan dolayı problem yaratıyormus gibi geliyor 70mm iç capı var borunun senin. sen konum önemli derken neyi kastettin?
konu canlansın :)
stage 2+ da methanol kesinlikle takılmalımı basınç açınca ? methanolu eski arabalarımda kullandım dertli bir olay aem takarsın nozzle pislenir kaçırma yapar araba zngine gider patırdama yapar vs aquamist takarsın bir hortumunu söksen hava alır en baştan ayar yapmak gerekir vs vs
bunun yerine toulien konulsa basınç açınca belli oranda olurmu olmazmı ? yoksa methanol şartmı bu setupta ve hp olarak getirisi nedir bu methanolun ?
biraz uzun oldu ama cevaplayanlara teşekkür :)
Bu tarz sorunlarla ugrasmamak icin bi tane aem methanol filtresi alican abi sorunun kalmiycak. Arada bir temizleticeksin icini o kadar. Ve methanol sart bu arabalarda hem avans hemde sogutma icin:)
Basınç açacaksan methanolsuz imkansiz.yazin hava 30 derece iken 55-60 lari goruyor iat. methle 35 derecelerde kaliyor.
evet aquamist kaliteli ve şık bakalım artık ne denk gelirse takarız birisini
birde triger set değiştiricem hazır sökülmüşken oralar forge wastagete de al onuda taktır dedilerde arabanın şuanki haline taksam bir handikapı olmaz değilmi ? 2 defa iş olmasın diye düşündüm
350 hp lik setup 10 sn civarlarinda 100-200 yapar; 400 hp lik setup 8,1 yapmisti ki daha da hizlanabilirdi. Egim -2.6 idi
http://i1162.photobucket.com/albums/...ps1ff3ad62.jpg
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95686389/detay
Bu aracı tanıyan bilen var mı ?
Forumdan can eker abinin eski aracı olduğunu biliyorum 01 fr 002. Ancak o satmadan önce sanırım motor forged değildi. Forged'lanmasının sebebi kırması vs mi ? Birde aracı yapan usta nasıl biridir işçilik olarak ?
Sıkıntısız gazlamak isteyen bir arkadaşım için arıyoruz.. Gerekli şekilde ısıtmadan basmaz soğutmadan kontak kapatmaz ama öyle ayda 1 arıza ile uğraşacak ne maddi gücü nede vakti var.
Roll koşacak değil kullanırken zevk versin yeter, ne dersiniz alınır mı ?