User Tag List

Sayfa 29/41 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
771 sonuçtan 533 ile 551 arası

Konu: 2.0 TFSI Tune Önerileri/Tecrübeler

cucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı çözuldu boğaz kelebegının altındaki boruda yırtık var saolun arkadaslar.
    golf R20&AMAROK 4MOTİON

rockford34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar merhaba 2.0tfsi 200hp bwa makina bir aracım var buna silikon borular ve 76mm dısı 70mm içi aliminyum boru ile bir filtre kiti yaptım ucunda 76mm dryflow filtrre var sorunum bu kiti uyguladıgımda aracta basınc düşüyor besleme hataları veriyor süphelendigim mafın okudugu yerdeki ölcü degişikligi bu tip bir şey kimsenin basına geldimi yada içinizde filitre kiti kullanan arkadasımız varsa kitin boru capını yaza bilirmi iç cap önemli benim için ?

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maf konumu çok önemli eğer filtre sökükkende hata vermiyorsa filtreyi değiştirip denyin
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maf konumu çok önemli eğer filtre sökükkende hata vermiyorsa filtreyi değiştirip denyin
    su anda aem kutu içi ile kullanıyorum bir problem yok filitreden süphelenip ucundaki filtreyi degiştim problem devam etti maf sensör yuvasını internetten aldım 3'' kit olarak bana sadece okudugu alan büyük oldugundan dolayı problem yaratıyormus gibi geliyor 70mm iç capı var borunun senin. sen konum önemli derken neyi kastettin?

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rockford34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su anda aem kutu içi ile kullanıyorum bir problem yok filitreden süphelenip ucundaki filtreyi degiştim problem devam etti maf sensör yuvasını internetten aldım 3'' kit olarak bana sadece okudugu alan büyük oldugundan dolayı problem yaratıyormus gibi geliyor 70mm iç capı var borunun senin. sen konum önemli derken neyi kastettin?
    Filtre ile sensör arasında belli bi mesafe olmalı yoksa sensör doğru ölçüm yapamıyor...
    Taktığınız 76lık maf yuvasına göre ayar yapıldı mı ?
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filtre ile sensör arasında belli bi mesafe olmalı yoksa sensör doğru ölçüm yapamıyor...
    Taktığınız 76lık maf yuvasına göre ayar yapıldı mı ?
    Normalde olması gerektigi yerden bir kac cm ilerde sadece okadar fark edermi ??

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu canlansın
    stage 2+ da methanol kesinlikle takılmalımı basınç açınca ? methanolu eski arabalarımda kullandım dertli bir olay aem takarsın nozzle pislenir kaçırma yapar araba zngine gider patırdama yapar vs aquamist takarsın bir hortumunu söksen hava alır en baştan ayar yapmak gerekir vs vs

bunun yerine toulien konulsa basınç açınca belli oranda olurmu olmazmı ? yoksa methanol şartmı bu setupta ve hp olarak getirisi nedir bu methanolun ?

biraz uzun oldu ama cevaplayanlara teşekkür
    Team PAŞAOĞLU

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz sorunlarla ugrasmamak icin bi tane aem methanol filtresi alican abi sorunun kalmiycak. Arada bir temizleticeksin icini o kadar. Ve methanol sart bu arabalarda hem avans hemde sogutma icin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tarz sorunlarla ugrasmamak icin bi tane aem methanol filtresi alican abi sorunun kalmiycak. Arada bir temizleticeksin icini o kadar. Ve methanol sart bu arabalarda hem avans hemde sogutma icin
    sen neden aquamist söküp aem takmıştın levent ? aem biraz tel maşa aquamist e göre ama aquamistinde ayarı vs zor çok bilen yok
    Team PAŞAOĞLU

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basınç açacaksan methanolsuz imkansiz.yazin hava 30 derece iken 55-60 lari goruyor iat. methle 35 derecelerde kaliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu canlansın
    stage 2+ da methanol kesinlikle takılmalımı basınç açınca ? methanolu eski arabalarımda kullandım dertli bir olay aem takarsın nozzle pislenir kaçırma yapar araba zngine gider patırdama yapar vs aquamist takarsın bir hortumunu söksen hava alır en baştan ayar yapmak gerekir vs vs

bunun yerine toulien konulsa basınç açınca belli oranda olurmu olmazmı ? yoksa methanol şartmı bu setupta ve hp olarak getirisi nedir bu methanolun ?

biraz uzun oldu ama cevaplayanlara teşekkür
    2,0tfsi benzin pompası aemin metanol ile calısan pompası gibidir ekstra bişey gerektirmez yakıt tankının içine gerekli seviyede metanol koyduktan sonra kullanımı normal fakat kendi düşüncem aracın benzin harici ekstra yakıtla yürümesini saglıklı bulmuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basınç açacaksan methanolsuz imkansiz.yazin hava 30 derece iken 55-60 lari goruyor iat. methle 35 derecelerde kaliyor.
    55-60 iat ı ben minide rolentide görüyordum ibrahim o zaman meth takıcaz mecburen
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rockford34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2,0tfsi benzin pompası aemin metanol ile calısan pompası gibidir ekstra bişey gerektirmez yakıt tankının içine gerekli seviyede metanol koyduktan sonra kullanımı normal fakat kendi düşüncem aracın benzin harici ekstra yakıtla yürümesini saglıklı bulmuyorum
    yok sizin anlattığınız durumu biliyorum ama benim sormak istediğim o değildi diğer arkadaşlar anlamış zaten meth kit takıcaz artık ileride
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok dogru hatta methanol ile hava sicakligindan daha da dusuk iat degerleri goruyorum istanbulda yaz aylarinda.

AEM in ayari basit o yuzden gectim yoksa aquamistin gostergesi falan cok daha sik duruyo hayatta degistirmezdim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet aquamist kaliteli ve şık bakalım artık ne denk gelirse takarız birisini

birde triger set değiştiricem hazır sökülmüşken oralar forge wastagete de al onuda taktır dedilerde arabanın şuanki haline taksam bir handikapı olmaz değilmi ? 2 defa iş olmasın diye düşündüm
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet aquamist kaliteli ve şık bakalım artık ne denk gelirse takarız birisini

birde triger set değiştiricem hazır sökülmüşken oralar forge wastagete de al onuda taktır dedilerde arabanın şuanki haline taksam bir handikapı olmaz değilmi ? 2 defa iş olmasın diye düşündüm
    Soyle dusun ; stage 2 plus pompali intercoolerli hali ile setup 1.5-1.6 barda maha da 350 - 365 hp arasi guc uretiyo

Bunun uzerine olan setup methanol wg profec yakit ile 400 hp civarlari oluyo o yuzden bence sokmusken hepsini takmak daha mantikli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soyle dusun ; stage 2 plus pompali intercoolerli hali ile setup 1.5-1.6 barda maha da 350 - 365 hp arasi guc uretiyo

Bunun uzerine olan setup methanol wg profec yakit ile 400 hp civarlari oluyo o yuzden bence sokmusken hepsini takmak daha mantikli..
    o zaman hepsini alıp aynı anda işi bitirmek lazım.100-200 de ne kadar iyileşme sağlar levent sen denemişsindir
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman hepsini alıp aynı anda işi bitirmek lazım.100-200 de ne kadar iyileşme sağlar levent sen denemişsindir
    350 hp lik setup 10 sn civarlarinda 100-200 yapar; 400 hp lik setup 8,1 yapmisti ki daha da hizlanabilirdi. Egim -2.6 idi

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95686389/detay

Bu aracı tanıyan bilen var mı ?
    Forumdan can eker abinin eski aracı olduğunu biliyorum 01 fr 002. Ancak o satmadan önce sanırım motor forged değildi. Forged'lanmasının sebebi kırması vs mi ? Birde aracı yapan usta nasıl biridir işçilik olarak ?
    Sıkıntısız gazlamak isteyen bir arkadaşım için arıyoruz.. Gerekli şekilde ısıtmadan basmaz soğutmadan kontak kapatmaz ama öyle ayda 1 arıza ile uğraşacak ne maddi gücü nede vakti var.
    Roll koşacak değil kullanırken zevk versin yeter, ne dersiniz alınır mı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)