Lag redline da vites gecislerinde belli ediyor kendini.
Dun nur topu gibi yeni bir sorun daha oldu; p ye zor geciyor, r de kaydiriyor, s de sabit kalmiyor. Vites koluylami alakali diye bugun sokup bakmayi dusunuyorum.
Printable View
Lag redline da vites gecislerinde belli ediyor kendini.
Dun nur topu gibi yeni bir sorun daha oldu; p ye zor geciyor, r de kaydiriyor, s de sabit kalmiyor. Vites koluylami alakali diye bugun sokup bakmayi dusunuyorum.
Ekranda herhangi bir ikaz veriyor mu ?
Aynı sorun benimde başımda, dsg beyin arızası dediler, araç serviste şuan.
Ekranda ikaz yok ama daha oncesinde ikaz verdiginde mechatronic degisti. Suanda uzeinde yeni mechactronic var ama keske sadece valveleri degistirseymisim. Mechatronic de sorun oldugunde PRNDS 123456 yanip sonuyor normalde fakst oyle bir sorunum yok suanda.
koldaki vites gecislerin zorlugunun sebebi koldan oldugunu tahmin ediyorum. gumusoklar oktay ustaya gosterdim buyuk ihtimalle kavrama degismesi gerek dedi. vcds de auto trans basic settings 060. sekmede test yaptigim zaman geri vites adaptasyonunda araba sert bi sekilde stop ediyor. 060. test kavrama ile ilgiliymis. guncel 02e sanziman kavramasi ₺1425.
az geride bobin konusu geçmiş. Kendime getirirken bi arkadaşa da getirdim ama o garanti yüzünden almadı. Elimde 1 set fazla var. 420 TL ye veriyorum.
Şimdi aracımda downpipe ve revo soft yazılım var.Ufakdan bir basınç açmak için hem dv hemde intercooler şartmı?Oem dv ne kadar güce dayanabilir ?IC siz azda olsa basınç basma gibi bi şansın yok diyor yazılımcı firma.***** şu kurdada parça fiyatları can yakıyor :)
Su an basinc kac ve kac basmayi dusunuyosun.
Arkadaşlar merhaba 07 golf mk5 gti araclarda triger zincir sorunu varmı yada kac km de kontrol etdirmek gerekiyor
golf gti da triger zincirli degil kayisli... tfsi da motor audi grubunda uzunlamasina olanlarda zincirli triger, kayisli olanlarda km yada yila gore degisim gereklidir...
dikkat etmeniz gereken diger konu exantrikler arasi zincirlidir oda zamanla bosluk yapabiliyor buda ilk marsta zincir sesi veriyor...
konu canlansın
cam follower ın parça kodu neydi bilen yazabilirmi 5.000 oldu değiştereyim (adı böyleydi dimi pompa içindeki itici) :) yanlış bişey almayım
06d109309c parça kodu ama 5000 km erken değil mi?