Ben yedek parçacıdan 90 tl'ye almıştım serviste 125 idi
Standart olan araclar için bu camflover ne kadar km de değiştirmek gerekiyor?
Beyler,
2010 model, A4 2.0tfsi quattro hakkında neler söylersiniz?
Yağ yakması kronik midir?
Bir depo (60lt) ile 350km yol gidiyormuş vs okudum internette. Doğrumudur? Araç alma arifesindeyim. Hata yapmayalım.
Teşekkür..
Benim setup stage 1-2 arası denebilir, pompa stock. 20bin km üstü kullandım followerı pimpirikten değiştim. İçinde hafif aşınma vardı dışı iyiydi.
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Kendi tecrübelerimi aktarayım sana.. Bende 2007 model A4 2.0TFSI Quattro var ( B7 kasa ) ve çok çok memnunum. Yağ yakma olayı öyle kafaya takılacak kronik bir sorun değildir, sonuçta 200 HP üzeri turbo bir araçtan bahsediyoruz, bu tip araçlar yağ yakarlar ama elbette bunun da bir sınırı var. mesela ben kendi aracıma 5 - 6.000 Km de bir, 1 Lt yağ ekliyorum. Ama bu eklemem kronik bir motor sorunundan değil. Yakıta gelince, bu araçlar fazla yakar ama yaktığı her kuruşun hakkını sonu kuruşuna kadar verir. Ama yinede 350 km de depoyu bitirmen için aracı çok yüksek devirlerde kullanman gerekir. Benim aracım 250 HP olmasına rağmen 450 km civarında iken yakıt ışığı yanar ki ekonomik kullanımla bunu artırabiliyorum fakat şehir için 700 falan istiyorsan bu araçlarla onu göremezsin. Ya performans yada ekonomi tercihini yapman lazım. Benim kendi aracımla kıyasladığımda 2010 modeli daha ekonomik, şanzıman sisteminden dolayı.
Audi A4(B7) 2.0 TFSI Quattro
Teşekkür ederim.
2.0 tfsi da sol egzozdan soguk hava sag egzozdan sicak hava geliyor.Bide gazlarken niye bilmiyorum hava sesi geliyor iceriye turbo isligi degil ama filtre yok dp var arabada.Normalmidir ? Yorumu fikri olan varmi ?
Dogrudur. Bende de 2010 model var. 15 litre ortalama sehir icinde , ayrica hepsi yag eksiltiyor iki arkadasimda daha var onlarinki de ayni. Yag olarak motul kullanirsaniz baya faydasini gorursunuz herkese tavsiye ederim. Bunlar disinda cok komforlu rahat ve mukemmel yol tutan bi araba...
Onur, arabanda kacak vardir kacak testi yaptirdin mi? Intercooler borusu delinmis olabilir ve ya throttle pipe in orda olabilir. Bunun disinda egzozun farkli gaz atmasi da normal degil bende hic oyle bisey olmuyor...
Arkadaslar rs4 enjektorunden daha iyi bir enjektor cikti mi tfsi motorlara.. ona gore arabayi saticam..
Beyler 2,0 tfsi da log alinca avas ne olmali stage 2+ da bn 8 derece gibi gordum 7000 e dogru bilmiorum dogrumu
Team PAŞAOĞLU
yazılıma göre değişiyor Cem,
sadece avans kriter değil,
basınç da önemli,
yüksek basınç, düşük avansta olabilir, yüksek avans biraz daha düşük basınçta olabilir...
8 derece makul bir değer ama genel olarak.
benim de aldığım log'larımda 9-12 derece arası avansım fakat basıncım 1.45bar max.
Stage 1 benim araba ama. Retard'ım da sıfır E15 yakıt ile... Biliyosun zaten log u![]()
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)