teşekkürler bir sorum daha olacak...
egt ve wıdeband sensörlerini tam olarak nereye konumlandırmalıyım
bende opet 97 oktana başladım öncesi shell 97 kullanıyordum opet kullanan arkadaşlar varmı acaba memnunmu onu merak ettim
Evet bende sonunda aranıza leon Fare ile katıldım beyler.
Yusuf benim arabanında sanki startı normal arabalara göre uzun sürüyor. Bir saniyeden oldukça az ama sanki hafif geç alıyor. İlk startı bana dizel motor hissi veriyor zaten.Motorun sesi alışık olduğumuz motorlardan biraz farklı. Senin soğukken ilk marş nekadar sürüyor hocam belki sorun yoktur motorun karakteri budur.
Egt nin montajinda dikkat edilmesi gereken bir durum varmi dp'nin ozellile su bolgesine takilmasi gerekir diye bir durum varmi?? Ve montaj zaman aliyormu??
benim marş sorunu çözüldü yalnız...
aracın triger kayışı ve tam karşılığındaki gergi zincir seti değişti şuanda tek seferde marş alıyor sıkıntısız bir şekilde motorun seside %70 azaldı şuan hafif şıkırtılı bir sesi var oda zaten normalmiş...
ustamın söylediği bir parça var bakınca yağ kapağının sağ alt köşesinde motorun üstünde yuvarlak böyle pompa misali gibi üstüne basınca hava sesi çıkartıyor 10-15 tl lik bir parça marş problemi ondan olabilir demişti bana aklınızda bulunsun...
arkadaşlar nokian zg2 - yokohama advan - goodyer f1 asym2 bu 3 lastik arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)