sesten çok yırtınma ve gürültü karışımı bişey oldu sertaç ayrıca koltuk altında vibrasyon :D
Printable View
sesten çok yırtınma ve gürültü karışımı bişey oldu sertaç ayrıca koltuk altında vibrasyon :D
Abi telefon numaranı pm alabilir miyim bugün görüşebilirsek sesi duymak isterim :)
Bugünlerde 76lık orta susturucuyu takma düşünem var ancak herkes biraz lag olur diyo böyle birşey varmı gerçekten ?
Özellikle herkes bi ara 76lık tak derken ?
Birde 76mm downpipe 76mm orta iptali ve son susturucu öncesi vanadan çıkış fazla mı geri basıncı düşürür
Aracınız 2.0 TFSİ 211 hp versiyonumu?
İlk basta komple SS kullandim huzur icinde hem performans hemde tatli bi ses vardi (70 lil dp 65 lik orta ve son susturucu)
Sonra 70 lik dp ve devaminda iskender kopmle 76 cekti varex ile miss gibi oldu
Aracı benim dışımda küçük olduğu için %90 annem kullanıyor :D
Yani onu aşırı olmadığı sürece ses rahatsız etmez ancak stock halindeki sesin 4de 1inden fazla olmasın yeter
Gecen baska bi tfsi ye komple 76 ve ve sona bi susturucu koyduk rahatsizlik vermiyen ama bastigi da gurleyen bi ses var
Bence pel rahatsizlil vermez
arkadaşlar ön kaput ve sağ sol çamurluklarda epeyce taş izi var araç kırmızı olunca epeyce göze batıp can sıkıyor sizce ne yapayım çare olarak tampon dahil boyatsam
sertaç ben catout olayını iptal ettiyorum pek sarmadı beni :) custom garage ile görüştüm 76 dp devamı 76 duz ve oem orta son susturucu tavsiyesinde bulundular
revo stage 2+ methanolsuz kullanımda basıncı ne görmemız gerekıyor arkadaşlar,daha önce 1,5 ları görüyordu dıye hatırlıyorum,ama bir haftadan berı 0,9- 1 barı gecmıyor,nıye kıne acaba ?
1,0 - 1,1 barı benim fr yazılımsız halde görüyor bilmiyorum bir fikir verirmi