biraz daha sorular sorayım bu r8 bobinlerini bu setupta kullanmam lazımmı bir faydası olurmu ve faydası olacaksa nerden almalıyız birkaç çeşidi var sanırım replika vs gibi
biraz daha sorular sorayım bu r8 bobinlerini bu setupta kullanmam lazımmı bir faydası olurmu ve faydası olacaksa nerden almalıyız birkaç çeşidi var sanırım replika vs gibi
Team PAŞAOĞLU
Merhaba arkadaşlar, benim bir sorum olacak. Audi A4 2.0T FSI Quattro sahibiyim. Aracım 2007 model B7 kasa ve triptonic. Araç yaklaşık 2 yıldır bende ve çok memnunum en az 2-3 sene kullanacağım, satıp model yükseltmeyeceğim.
Aracımda şu an APR' nin yazılımı mevcut ve 240HP civarı.
Aracımın turbosunu değiştirmek K04 turbo kullanmak istiyorum. APR' nin k04 turbo kitini ve supertsprint egzost sistemini düşünüyorum ve tabi kutu içi filtre olayını halledeceğim. Kimisi aracını tanıyamazsın, muhteşem olur diyor, kimisi otomatik şanzıman bunu HP ve tork altında zorlanır ve sana sıkıntı yaratır diyor. Açıkçası ya bir deneyeyim diyecek kadar zengin biri değilim ama aracımı da değiştirmek istemiyorum, çok temiz durumda ( 115.000 km' de ).
Sizce ne yapmalıyım, gerçekten otomatik şanzımanda sıkıntı yaşar mıyım? Farklı önerileriniz var mı? Sizce yapmalı mıyım bu upgrade işini?
Şimdiden teşekkürler...
Audi A4(B7) 2.0 TFSI Quattro
aracınız 6 ileri yağlı tip(s-tronic) ise kafanız rahat şekilde kullanabilirsiniz. TFSI gerçekten güzel motor. Harcadığınız paranın hakkını alıyorsunuz. Türkiyede de TFSI dan anlayan ustalar-tunerlar gün geçtikçe artıyor. K04 turbo aracınızı çok keyifli hale dönüştürecektir e tabi quattroyla da birleşince asfalt canavarı olacağına eminim.
US Performance
slm ibo
ben yıllarca tfsi kullandım hiçbir zaman kırmızı bobine geçmedim ama tabiki karar araç sahiplerinin parada aracta onların
buji tabiki büyük etken , buji aralığını ayarlamadan patırdama yapabilir ,
bişey daha diyim konu ateşleme veya her ne olursa olsun arabasında 30 hp güç kaybını farketmeyecek kişi arabasına binmesin bence tfsi kasaların dizelleride var onlar daha mantıklı
Merhaba kardeşim
Sen takmamıs olabılırsın. ılla takmak gerekır dıyede bısey yok tabi ama tutupta okada bobın tak demıyorum. 400 lıra s3 bınen bırısı ıcın cok bı para olmasa gerek. Sonucta kalıtelı olanı onerıyoruz. takar veya takmaz bılemem.
Şimdi ben kendı arabamda kullanmadıgım seyı , kullan ya bısey olmaz dıyemem demı![]()
Ben arabanın yavasladıgını farkettıgım an degıstırdım zaten bujılerı. belkı oncesındede kayıp vardı ama farkedemedım.
şimdi Cem bu arabayı yenı aldı. kayıp varsada bunu anlaması ımkansız.
golf r turbo dolmuyor araba atmosferık gıbı dv sesi kesti gaza bastıgım zaman bıyerden hava kacırıyomus gıbıı ses var dumpvalvin hortumlarına baktım bısey goremedım acaba westgatenmidir?
golf R20&AMAROK 4MOTİON
arabanda kaçak var sadece wg ye baglama olayı
birçok yerde kaçak testi yaptır hortumların tamamını kontrol ettir
dv olabilir , cooler hortumlarında sıkıntı olabilir
ufacık kaçak arabanın kimyasını değiştirir
kesin diye birşey yok ama %90 ihtimalle araban biryerden kaçırıyor
Selamlar Arkadaşlar,bende geçen hafta 2.0tfsi aldım ve önceki sahibi son bakımda bujilerin değişmediğini söyledi araç standart durumda yazılım yok.Nasıl buji kullanmalı ve cam flovera baktırmalımıyım?
1ay once fılan kelebegı temızlettım rolantı sorunu yasıyodum bıyerden hava alıyo gıbıydı pcv valfıı deyıstım duzeldı buyuk ıhtımal gazkelebgenın hortumu, boğazda arıza varsa yıne bu sekılde yaparmı
golf R20&AMAROK 4MOTİON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)