kalkışta ani gaz akabininde ani frene bastıkdan sonra devir rölenti devrine gelirken araç neden stop eder?
2.0T FSI
Connecting site...
aracı tanıyanınız var mı arkadaslar...
Yazılımla 210hp alınıyor ise arkana bakmadan kaçmak lazim
Isin ilgincide bu. Ne bir ariza lambasi yaniyo nede bir ariza kodu cikariyor vagcomda yada genel clip cihazlarinda.
Aem v2 takili suanda bu filtreyle her seferinde yapiyor fakat orj hava filtresini takinda 10 da 1 yapiyor. Hava akis metresi degisti sorun cozulmedi. Aracda k04 var ama dv noise pipe uzerinde ama noise pipe abt nin k04 koti icin yaptigi bi kit uydurma degil. Suanda 2. Lambda arizasi var ama lambda ariza yakmadan oncede ayni sekilde stop etme vardi bunla alakali oldugunu sanmiyorum.
Muhtemelen bir boruda kacak var ama nerde bilmiyorum sorun basit bidey gibi ama ne![]()
2.0T FSI
filitre kiti nedir arabada
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Beyler intercooler basinc borularim patladi.. saglam silikon hortum nerden buluruz.. yada baska ne onerirsiniz..
Iboo cok para bee.. 250 euro diyo, yazik gunah o paraya.. baska bi cozum yok mu
Krom boru olmaz mi
Arkadaslar selam
Golf r orjinal egzozu olmadan aldim 1 ay icinde orijanl egzoz bulmam gerekiyor muayene icin yardimci olabilecek varmidir?
araba durduğu yerde adaptasyonu yapsam giderken kendimi yapıyor yoksa yine adaptasyon sayfasını açıp on/off'mu yapmam gerek?
3-5'de ve 4-6'da ortalama 5 dakika sürmek gerekiyor sanırım.While doing that make sure to drive in Gears 3 or 5 for approx. 5 minutes and also in 4 or 6 for approx. 5 minutes.
2.0T FSI
Durur pozisyonda adaptasyondan sonra baska biseye ihtiyac yok direk yola cıkıp dedigim gibi 4 ve 5. viteste 5 dakika 2500 devir yeterli oluyo...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)