gözüm yüksekte, ivoya sıkıcam :D
Printable View
yakisirrr yanliz bende alabilirim bu ara bi mini tikatli ol eheh:)
Bu deneme sayilmaz ben kustum oynamiyorum jantlari havif ucak yakiti var onun izgarasi daha onde tampon farki ordan oluyo hersey bir kenara Oz cok basinc aciyo sizi indiricem ecufast tayfasi 2.5 acip aksam geliyorum egzostumu full acicam gavat spec tek cikis yandan aksam gorusuruz ecufast ve saz arkadaslari ok kib bye
Guzel denemeler olmus ama 4-5 sayfa niye alevlendiki?
Ozgur kac yasinda adam,ne diyorsa dogrudur,sozune guvenirim.
Sadece tam anlamadigim icin soruyorum,Ozguru gecen oldu mu?
Olmadiysa,tebrikler sekerim,zaten hizliydin,plakana yarisir yurumussun.
Ozgun sana da tebrikler kardesim,iyi yurutmussun ama yine lafi tutamamissin agzinda. Yusuf abiye selam...
buarada methanollu ve Ozgurden hizli gti yokmuydu Ozgun senin yaptigin? Onu niye cagirmadiniz?
Bizim poloda bu hafta yuklenir.Dun aksam servisden HİCBİRSEY yapilmamis olarak aldi yilda. Sagolsun Dogus,tavani bile yapamadi...
Yeni denemede bizde oluruz,methanolu cidden merak ediyorum.
Rocco rocco - YouTube
Bir videoda benden olsun gecmekde gecilmekde var duhan bizi fena yapti :):)
Dsg rocco vs Duhan Rocco :):)
Dsg rocco larla manuel roccolari denemenin hic bir anlami yok bence devirler tutmuyor torklar alakasiz ama genede oldukca eglenceliydi :)
Bizim gectigimiz bir iki arac vardi ancak onlari etik olmadigi icin yayimlamiyoruz zira araclarda sorun varmis duzeltince tekrar denenir istenirse paylasilir...
Zira mı ? Zira nedir ? :)
Hiz plaka polo nun kirmizi cuprayi gecmesi imkansiz cunki bn mert abiyle kafa burun gidiyorum hiz plaka polo ile yapilan ard arda 3 denemede 2 sinde kafa tampon gittik en sonunda erken basmadan polo 1 boy one cikti arayi kapattim tam viano nun onunden gecerken...
BU sarı ile vianonun yanı
http://e1203.hizliresim.com/v/k/3lvys.jpg
BU kırmızı ile vianonun yanı
http://e1203.hizliresim.com/v/k/3lw63.jpg
Kırmızı Cupra Kırmızı POLO ile denerken de önden basmasına rağmen ciddi anLamda geride kaLıyor
o videolar da az sonra yüklenir
abartılcak bsy yok gencler 4 boy farkmızı koyduk kırmızı gtinın videosunuda 2 gün içinde koyucam .
Salı gününe Fazılın arabanın sorunlarını halledin Methanol kitimi takıp geliyorum Salı akşam nokta koyulsun??
Mert abinin kırmızı cupra ile bnm araba eşit yürüyor Hız plaka onu geçemeyip nasıl beni geçiyor anlam veremedim...
Ben Kırmızı ile 1 defa deneyebildim sadece 2şer kişi ondada trafik tıkandı 150 160 da bıraktık 2 boy civarı geçiyor
Geçene geçti diyoruz beyler ayıp etmeyin..
Zafa yanlış araba kullanıosun kardeşim. Senin bu kafayla tayyarcı olman gerekiyormuş.
Allahallahh senle daha once bu konulari konusmustuk kardesim para mevzusu deil olay sanki sadece ben yapiyorum leon cupran olsa 20 bin tl versem yine aynisini soluceksin dusmanlikla ne alakasi var hobi bu ben zarar etmiyorum senn gbi neden anlamiyosun bsi yapamiosun killgindan yanina yoldas ariyosun...
Cem ve Zafa bomboş işler için birbirinizi kırmayın yakışmıyor size
Özgün methanolümü hallet kardeşim bende gelicem salı akşamı.
çok eğlenceli olmuş konu :D yarış yakıtları havalarda uçuşuyo :D
özgün şu focusa yazılım yapakta bol dumanlı bende mami abiye kaldırdım :D :D
Ulan efendi olduk kimseye anlatamadık. Sakin kimse efendiliğimi acizlik zannetmesin.
Takdir ettiklerim
1.Ozgun arabalariyla beraber Geldi helal olsun, custom yazılımla bizle arabalarını yürüttü helal olsun.
2.ozgur her istediğimde yürüdü helal olsun, 10 boy koydum diosa doğrudur yalan demem, herkes gitti bizbizeyken gel oturalım dedim hiç kasmadı geldi..
3.fazil daha maslakta bobin sorunu var dedi ona ragmen geldi yürüdü gecti geçildi helal olsun..
Kırmızı Poloya en iyi zamanımda gel yürüyelim dedim yürümedi eve donucem dedi ama ne hikmetse atasehire kadar gelip yürümedi. Ben geçilirken bile yürürken neyin korkusu anlamadım..
Elalaemin skiyle gerdege girenler getirin cupra yürüyelim. (lafta yorum yapanlara sözüm)
Fazilda bobin sorunu var noldu revoya buji sorunu var diyenler vursaniza özgune senin yaptığın arabalarda bobin sorunu oluyo diye noldu.
Ben Arabamı esim kullanırken garajdan çıkardım geldim. Ne en ufak bı ayar yaptırdım ne başka bişey.
Ben hiç bı zaman en iyimin demedim neyin hırsı millette beni gecmek için. Bana herkes saplandı, niye Safa'ya yuklenmiosunuz. Ben yalan söyledim egzosun kapalı diye niye safa okalar iyi yürüdü?
Arkadaşlık dostluk böyle bişey duhan beni gecti koymuyor videoları niye bnm araba şişmişti o bı kriter degildi. İzmite kadar araba deneyip gelip fazillarla denedik arabalar şişmişti ama yine de denedim, telefonda kac kez konustuk fazil yalan mi? isteyene ogs dekontunu koyarım.
Dert beni geçmekse herkes bana sapladi bana dostluk önemli kac tane dost edindim, gerisi yalan.
Yakalik yapanların yorumları umrunda değil. Ben emegi takdir ederim helal olsun özgün sana. Laf sokanlar skimde değilsiniz.
şimdi baqın ben bu seylere gülüp geçiyorum :) ben kimseye bişi demddim egsoztun kapalı değil dedim bişi sölemedim bu son videoda :)
bobin sorununu çözerim isterseniz ama Money talk Nelerle uğraştık yazzzam roman olur su incideki couğun konsundan fazla yazı olur inanamassınız :)
takıcam dedğikten sonra after market takarsın geçerisn rs6 ları takarsın 2010 üstü takarsın ama hepsi money fazıln boboinlerindeki sıkıntıyı bujiden diye düşünüyorduk değiştirdik geçmedi olsaydıda S3 taksydık kırmıızı orjinal boboinlrinle yürüyor bunda sinirlenicek biş iyok kırmızıya hiçbişi yapmadık ne yakırt ne bişi fazılın bobin sıkıntısıyla uğraştık ARAÇ PATIRDAMIYOR sadece dank die kesiyor üstüne gidersen misssfire count u artınca kesiyor kendini yapıcak bişi yok
ama sunu sölim ben normal pololar felan hariç kimseye kesinlikle yarışlk ayar yapmam işim olmaz inan bana uğraşmam çOKK cidddi bişi olmassa DRag te ölüm kalım felan değilse (msky)
bakın mizacım olarak genelde hızlı arabalarla uğraşıyoruz inannın polo 2 boy daha hızlı gitsin dersem gider uğtraşmak zaman çok harcamak lzım inanın g... üstüne oturamıyorum Kat iptali ile polo biraz daha iyi yürür 1 1.5 boy daha ama üstünde ihtiyaclar bas gösteriyor.
ben kimsenin arabası hızlı yavas demiyorum revocularda geldi teşekkür ederiz dedim ama yalancı dedin egsozt kapalı dedin bende videoyu izle diyorum dier tatrafta videolarda vardı
ben bu fanatikliğe uyuz oluorum sadece :)
bobin olayının ozgunle bi alakası kesınlıkle yok sonuçta bobinin bi omru vardır kiminin cabuk biter kiminin geç biter ben uzerındeki orjinal buji ve bitik bobinlerle baya bi süre sorunsuz kullandım dun geceye kdrmıs omurleri herseye ragmen guzel denemelerdi herkes geçti geçildi en kısa zamanda tekrarlıyalm sorunları halledip
Ortalik 56. :D:D
Simdi methanol kitli araba varmi sali aksamina? eger yoksa bna bosuna meth taktrmayin?
meth kii neden taktığımızı düşündünmü hiç ?