Konu renklenmis,Evotech Polo yuda alin araniza ;)
Printable View
Konu renklenmis,Evotech Polo yuda alin araniza ;)
Ortalik 56
beyler kimseden ses çıkmadı. Videoları bekliyoruz ama :)
su anda dagıldı cogu kisi bnm bildigim ve gördüklerim ecufast polo gti revo stage 2 cupraları 3 boy civarı gecti ...
bobin magdurlarıyız:D
ecufast farkı:icon_tup:
ECU FAST tebrıkler, neşeniz yerinizdeydi :) orda da söyledım burdan da yazayım. başarılarınızın devamını diliyorum. allah yolunuzu açık etsin emeğinizin karsılıgını alıyosunuz....
Ecufast vs Revo 1.4Tsi - YouTube
EFast polo Gt Bocanegra Revo
ilk video benden olsun
Anlaşıldı yarın ozgune uğrucaz...
merso vianodaki videolari alalim lutfen!
safa arkadaşındakileri koysana, özgür ve fazılla olanları.. hatta kırmızı da beni egzos kapalıyken geçti ama sonrasında gayet de önündeydim..
geçtinizmi siz şimdi ? nerdesiniz kırmızıyı alıp gelelim biz sizle denemeye ?
Beni hangi araba geçti yazabilirmi_?
Not: Filtre kitim yok yarıs yakıtım yok Yazılım 95 Modunda :D
walla evdeyim şimdi, gop tem avrupa konutları..
sizi kırmızı geçmedi ötylemi fazılın boboin sonun var sıkıntı yarın değiştiririz denersiniz HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ dert değil
kırmızı ilk başta ve egzos kapalıyken geçti beni, daha sonra özgürle denerken de yanımdaydı, ona sor geçmiş mi?? hatta ben benzinciden çıkınca dedim terse tekrar deneyelim, ne hikmetse yola çıktı biz dönüyoruz muhabbeti oldu, yalan mı sor kendilerine.. ne güzel gece geçirdik, özgürle muhabbet ettik sonunda kutladık birbirimizi, şimdi ayrıldık diye bozuşmaya ne gerek var anlamıorum..
vitodaki videoları yarın koyarız . arkadaslar kim kimi nasıl gecmis ne kadar gecmis görebilirler . he bu arada vito da yakıt yok ; fuel oil motorin kullanıyoruz ; ( not yani ) :=))) orda bi arkadas sormustu bunda ne var böle catır patır geliyo diye . ECUFAST hard core yazılım var sadece .
banane video yalanmı doğrumu ? onu söyle bana ben bunun derdindeyim beni yalancı muamelesi yaptın da :)
haa bide
özgürde imzandakiler içinde sadece downpipe var :)
çekilmiş görüntüye yalan denmez, kırmayalım birbirimizi sende gördün, diğer denemelerde var mıydı bu kadar fark.. ya da ben rollda önce bassam geçsem noolcak videosu var ben geçtim mi diycem:)
maşallah özgürün arabaya ne ufak bi boklamam olmadı, olamazda.. ama şunu da atlamayalım, cam tavan yok, hafif jant var ve arabalar fabrika çıkışı şanzımandan dolayı ztn bizden hızlı:)
yaa kırmızı ile denerken kapalıydı egsoztun özgürle denerken kapalıydı kardeş araba deniyorsun NEDEN ozaman kapalı tutuyorsun egsoztu bahane yaratma kaldırmış gelmiş adam o egsoztu kapamaz bu 1 fazıl saten kaldıki boboinleri sıcmadığı zaman dier poloları geçr dolaylı yoldanda biliyoruz sonucu ama olsun sen işiğını söndür bizde boboinleri değiltirelim de ondan sonra bakalım yeniden ozaman :D
ben seni boklamıyorum onu bunu geçtiğimiz video dedinde kırmızıyı geçtiğinizi görmedim hepsinde vardım denemelerin su son deneme hariç
bizzzat yarın kendim koyucam özgür videoyu göndedrdi koydum bunda bişi yok
cam tavan ıvır zırcır olabilir sende dierlerinde cooleer valve yok yani sadece egsozt var :)
egzosu fazıl bana shelle polis geldi gelmeyin buraya dediğinde kapatmıştım sadece ve bu videoda o rollde ve bunu benzincide sööledim size, sen duymadıysan diğer adamlara sor istersen.. yaa tamam hadi bnm sktret, safayla olan videolar nerede, onda milltek var kapanmıo nasılsa:)