Abi dedigim gibi skntim vardi yoksa gecilecegimi bile bile denerim sknti yok maksat muabbetsaygi duyuyorum ben 1.6fsi lara
![]()
Abi dedigim gibi skntim vardi yoksa gecilecegimi bile bile denerim sknti yok maksat muabbetsaygi duyuyorum ben 1.6fsi lara
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
o gecen arenle ozgun aradi araba duman atiomus bi skntimi var dediler
atasehirden giselere gidene kadar sol serit toz icindeydi e55 te o tozda gitti![]()
makinada sikinti yoksadece ayar yok hahaha tüv den belge beklioruZzzz
"Wagen"thusiast
numaran yoktu gördüm bende ama Aren'de dogrulamıştı.. ciddi bise olmasında.. belasız sıkıntısız bi geceydi.
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Özgün deneneme olucak mı haftasonu? Kameraları alıp gelelim![]()
Bu arada benim yıllar önce hastanede kaybettiğim abimin yaptığı arabalardan da çağırayım mı?
Revo.Evotech.Ecufast var o yok farkında mısın?Birde Unitronic Chipped yok
En büyük kim?
![]()
..::PASSATURBO1::..
kpro al gel lanhemen hallederiz
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
alakasiz olcakta bende mini JCW mi görmek istiyorum stock zaten benide haberdar edermisiniz![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Duhan abi ile okeylestik Bugun itibari ile aracim tamamdir. Sadece filtre kiti eksiksonuc gayet tatmin edici
GT-R
arkadaşlar konu ile çok alakalı değil ama leon cuprada evotech nasıl oluyor acaba..kullanan yaptıran tanıdık eş dost varmı..
Bende kendi aracımın durumunu görmek adına sizlerle denemek isterim.![]()
34EV4212