Çıkmacılardan çok uygun olarak bulabilirsin. sonrada rektifiye ettirebilirsin..
Printable View
Çıkmacılardan çok uygun olarak bulabilirsin. sonrada rektifiye ettirebilirsin..
k03 ıcın ankarada aldıgım fıyatlar 350-450 arası...benımkı tamır takımı ıstıyor suan yoksa uygun sana verırdım ama ugrasmaya degmez saglamları varken..sen bu pervane degısımı olayını sato ustaya bır danıs ıstersen..hatta dedeoglunu telefonla arayıp benım aracı sorabılır pervaneden sonrakı degısıklıgı..2 usta daha ıyı anlasırlar :)
hocam ihi rfb5 subaru forester turbosu bi araştır bence
turbo yapacam ayana 60 hp yı ındıragandı yapacan demııı ççhhhaaaakaaaaalllll :D
hayırlı olur ınsallah.ıstedıgın gucu sorunsuz alırsın.
izzetcm acele etme iyice araştır zaten daha havalar bozuk sağlıklı olsun geç olsun ankaraya gelince arıyıcam görüşürüz bi
saol krdsm bekliyorum, binemedik hala m e:(
dostum dedeoglu ve satılmıs usta arkadas zaten bırbırını tanırlar :) sen soyle kendısı ulasır dedeye :)
t2 yada k03 turbo revizyonlu 400 ytl orjinal t2 de 350 ytl
guncel...bugun audi 80 turbosuna(1.6tdi) baktık, kucuk bi turbo ama uygun dediler...kkk gw2...transit turboları da var garett marka...hangisini almalıyım, k03 nerden bulablrm? su turbo secimi olayını halletsem baslıcak da proje...
arkadasım trdekı forumları bıraz gezersen k03 ılanları gorursun.ankarada batıkennte bı cıkmacılar sıtesı olcak ısmı yıldız dı sanırım..ordakı audı/volkswagen cıkmacılarına sor 350-450 ytl aralıgında bırsuru turbo bulacaksın.bakmaya gıderken ustanıda yanına al yanlız turbo secerken bırkac onemlı husus var dıkkat edılmesı gereken..
ne gibi mesela? bn internala girmiyeceim icin alıaım turbo kucuk olmalı, ancak 5000 devrden sonra devrden cıkan bi turbo da sacma olur di mi?
5000 den sonra ztn megane'ın en fazla güç verebileceği yer 6500 e kadar.kkk03 bence yeterli olucaktır sana isteklerini tahmin ettiğim kadarıyla.temiz bitane denk getirirsen iyi olur ;) ama ömür istiyosan en kısa süreçte internallere de el atmalısın derim ;)
yakın 2 arkımda var biri 2003 mk1 dynamique diğeri 2001 rxe gayet iyi tanıyoruz aracı nereye kdr dayanabileceğini :)
yakından incelemek, bilirkişilere göstermek lazım ;)
dostum husus derken aracınla ılgılı deıl :) turbo ıcın onemlı..mıldekı bosluk,pallerın durumu,turbonun egzoz tarafındakı catlaklar vs..mesela en son bır tane bakmaya gıtmıstım k03 varken,benımkının 3 kere tamır takımı degıstıgı ıcın 4. seferınde dedım temız bırtane varsa alayım cıkmadan onu kullanayım.bırtane buldum sagını solunu kontrol edıyorum hersey tamam derken baktım pervane donmuyor ıcerde.sordum elemana adamın cevap superdı ; "abı cocuk sokerken ıcıne bı cıvata dusurmus o sıkıstırıyor pervaneyı,hemen turbocuya gonderıp hallederız" :D:D