maşaallah çok güzel,safa helal olsun kardeşim mis gibi doldurdun arabayı,keyifle bin inşaallah.kesene bereket,powerşhop BAYÇU kardeşimin de ellerine sağlık.kayserideyken devamlı denediğin bir polo vardı onla denediğinde güzel kıstas olur ne kadar fark ettiğini görürsün.
zd9000 cupra
1.4 oek 1.1 cont
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
hayırlı olsun panpa allah kaza bela vermesın
www.drecu.com
maşallah![]()
RACE WERKS
Senle deneyen kim ki? Bu lafı diyene kadar ağzımı açıp bişey demedim. Sırf hırsından beni geçemiyorsun diye bunların tamamını yaptığın sonra kendini yenemeyip istanbul'a gittiğin herkes tarafından bariz bir şekilde biliniyor,belli ve ortada. İstanbul'a egsoz taktırmak için ve dyno sonucunu görmek için gittim demişsin. Halbuki Fazılın sorunlu arabasını geçince gönderdiğin mesajda nasıl soktum nasıl geçtim bilmemne yazıyordu. Kendine hakim ol fazla hırs yapma. Önceden arkasından konuştuğun milletle ve saz ekibinle gezmene bak. Eyvallah.
Vw Cc & Mk 5 Gti
bu konuşmalar biraz ağır olmamışmı.tabiki herkesin rakip gördüğü araçlar olacak.bence seni rakip değil aracını rakip gördüğü için bunu yapıyordur.bu arada tüm gti pololar için konuşuyorum.birkaçgün önce istanbuldaydım zafa38 bana poloların fabrika çıkışı 2 boy kadar daha iyi oldunu söyledi gti ler için.leon cupralarda benden iyi ama ben cupraları geçebilmek için ne emekler harcadım ama genel cupralar için yaptım nevar bunda...aynı memleketin çocuklarısınız yarın birgün yüzyüze bakacaksınız.kalp kırmaya deymez
safa gule gule kullan mıss gıbı olmus aracın...
zafa nın polo gtl gecıcem dıye bu kadar hırs yapacagını sanmam adam keyfını cıkartıyor arabasının hırs yapacak adam olsa 1.4 le cebellesmez
bu tarz olaylar ıcın kalp kırmaya degmez
Onu kuzenim aracılığıyla 6-7 senedir tanırım. 2 senedir de yediğim içtiğimiz ayrı gitmez, günde en az 5 defa telefonda konuşur,hiç görüşmesem haftanın 6 günü görüşürdüm. Yani kısacası bu forumda benden daha iyi kimse tanıyamaz.
Vw Cc & Mk 5 Gti
3 sene aynı sınıftaydık ama ben tanıyamamısım safayı...
cem böyle konuşma kardeşim sana yakışmaz,ikiniz de iyi insanlarsınız ikinizde aynı arabaya biniyorsunuz ne güzel arabalarınızı daha da geliştirebilirsiniz.birbirinize sahip çıkın size bu yakışır.birde bişey soracam cem revo ya karşı niye bir antipati n var bence tek sorun bu( benim hislerim)
zd9000 cupra
bak sen diyorsun yedimiz içtiiz ayrı gitmez diye.benim kankam vardı yusuf arf 98 plakalı stage 3 cuprası var birgün bir kavga ettik kanlı bıçaklı olduk,bu sitede öyle bir atıştıkki çingene bile daha iyi kalırdı yanımızda.sonra konular kitlendi bizim yazışmalarımızdan,gün geldi barıştık 6 ay toparlayamadık doslumuzu.bağzen yaptıklarımız aklımıza geliyor birbirimizden utanıyoruz....sanırım nedemek istedimi anlamışsındır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)