User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
101 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Stg2 Cupra TSI Dyno Sonucu...

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozgun abi su msjlari temizle yada konuyu sil bu herifin her actiyim konuyu kirletmesinden biktm.
    Özgün abide biliyor kimin ne olduğunu merak etme sen. Forumda şekil yaparsın da bir tek forum da kalır o. Kayseride ki gerçekleri değiştiremez.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsmail cocuk cocuk hareketler yapma kocum gorusmeyelim dedin ok dedik cektik gittik simdi ben snn hkknda yazmiorm cizmiorm senn bnle alip veremedgn ne olm konulara surekli yaziosun varsa bi problemin ara bni nie buraya yaziosun birak biraz ozelimiz kalsin nasil bir kafa yapin.war neyapmaya calisiosun amac ne? Ben.sna bni karsilami dedim?
    GT-R

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaldırıcam konuyu kaldırıcam amaaa sakin olun önce

ya şidmi ben zafayı tanımama ama hırsı çok büyük nedenini sorarsan meth ti oydu buydu madem araban hızlı methi takmadan denemeye gelebilrsin dier gece HAaa takmışssın sıkıntı yook ama kske taktım gel akşam deneyelim deseydin ya hepsine koyim bana kornaya basacağına Shellde Slm verseydin

açık konuşayım Tsi uğraşamadığım halde bukadar yürümesi benim kendimce kendime bir baraşıdır, biraz yüklendim dsgnin kakası geldi busefer dsg yi yeniden programladım busefer vites atışlarından kaçırmaya başladı onuda çözdük
    1-2 hardware sey kaldı mesela filitre kiti hepsi bitsin ozaman bir dyno gerçöekten görmek istiyorum ama dedğim gibi bitirmem lazım birde baktımki dsg gerçekten benim hoşuma gitmiyor bende sciroccomu satıp 2012 sini alıcaktım şuanda fikrimi değiştirdim Meth+Downpipe+filitre+Cooler+ egszot ve minik bir turbo upgarde i düşünüyorum ama benimki Düz baakalım Size yetişebilicekmiyiz
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgün abide biliyor kimin ne olduğunu merak etme sen. Forumda şekil yaparsın da bir tek forum da kalır o. Kayseride ki gerçekleri değiştiremez.
    Olum sen hastamisin bna nie dusman kesildin amacin ne aaa hastta bu adam yaa
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ya şidmi ben zafayı tanımama ama hırsı çok büyük nedenini sorarsan meth ti oydu buydu madem araban hızlı methi takmadan denemeye gelebilrsin dier gece HAaa takmışssın sıkıntı yook ama kske taktım gel akşam deneyelim deseydin ya hepsine koyim bana kornaya basacağına Shellde Slm verseydin

açık konuşayım Tsi uğraşamadığım halde bukadar yürümesi benim kendimce kendime bir baraşıdır, biraz yüklendim dsgnin kakası geldi busefer dsg yi yeniden programladım busefer vites atışlarından kaçırmaya başladı onuda çözdük
    1-2 hardware sey kaldı mesela filitre kiti hepsi bitsin ozaman bir dyno gerçöekten görmek istiyorum ama dedğim gibi bitirmem lazım birde baktımki dsg gerçekten benim hoşuma gitmiyor bende sciroccomu satıp 2012 sini alıcaktım şuanda fikrimi değiştirdim Meth+Downpipe+filitre+Cooler+ egszot ve minik bir turbo upgarde i düşünüyorum ama benimki Düz baakalım Size yetişebilicekmiyiz
    Yaa shellde gruplasma vardi direk szden.kimse gelmediki.bn geleyim bukadar hirs yapip bilenmis olsam inan denemedenn gtmezdim...
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden denemediğini anlamasım sali günü kesin deneyelim dedin bekledik
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsmail cocuk cocuk hareketler yapma kocum gorusmeyelim dedin ok dedik cektik gittik simdi ben snn hkknda yazmiorm cizmiorm senn bnle alip veremedgn ne olm konulara surekli yaziosun varsa bi problemin ara bni nie buraya yaziosun birak biraz ozelimiz kalsin nasil bir kafa yapin.war neyapmaya calisiosun amac ne? Ben.sna bni karsilami dedim?
    Çocuk çocuk hareketler yapıyorsun diyene bak. Adam yerine koyup Allah'ın selamını aldık geçen akşam. Saçma sapan bir artistlikler bişeyler. Geçen arabanın yanına bilerek koyduğumu sanma arabalarımızı. Durduk 10 dakika sohbet ettik bir baktık ki araban arada duruyor. Meraklın değiliz. Meraklısı da değiliz. Sana hayatta başarılar Safa.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tatsizliktan sonra dedim ya isim olmaz.roll moll.sizin olsun dedim yaa yoksa bn arabayi komple sokup gelirdim okdr bilenmis olsam
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O aralar sürekli geri vitese takmakla meşguldü.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuk çocuk hareketler yapıyorsun diyene bak. Adam yerine koyup Allah'ın selamını aldık geçen akşam. Saçma sapan bir artistlikler bişeyler. Geçen arabanın yanına bilerek koyduğumu sanma arabalarımızı. Durduk 10 dakika sohbet ettik bir baktık ki araban arada duruyor. Meraklın değiliz. Meraklısı da değiliz. Sana hayatta başarılar Safa.
    Ben ole bsimi dedim olm sen neler sacmaliosun.neler kuruosun kafandan nie selam vermiyim ne artisligi orda arbbn basina bsi geldi oraya birakmak zorunda kaldim sen neye alindiysan anlamiyorum bn sni hadi artik ugrasma git birazdaha stock arabanin resinlerini cek photoshopla hadi gulum
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safa mılltek ın ebatları nedır olctunmu??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TFSİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    safa mılltek ın ebatları nedır olctunmu??
    70 lik semuncugum da dier ebatlar aklmda yok sitesinde yaziodu snrm
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ole bsimi dedim olm sen neler sacmaliosun.neler kuruosun kafandan nie selam vermiyim ne artisligi orda arbbn basina bsi geldi oraya birakmak zorunda kaldim sen neye alindiysan anlamiyorum bn sni hadi artik ugrasma git birazdaha stock arabanin resinlerini cek photoshopla hadi gulum
    Selam vermedin demiyorum. Selam verdin bizde adam yerine koyduk aldık diyorum. Arabaya binince bir kahkahalar bir saçmalıklar. Neyse bilen biliyor Safa sen takıl kafana göre. Sanane benim stock arabamdan ? Belki evleneceğim, belki iş kuracağım. Seni bağlar mı? Sen varını yoğunu arabaya yatır aç gez.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Agzim aclik kokuiiii
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam vermedin demiyorum. Selam verdin bizde adam yerine koyduk aldık diyorum. Arabaya binince bir kahkahalar bir saçmalıklar. Neyse bilen biliyor Safa sen takıl kafana göre. Sanane benim stock arabamdan ? Belki evleneceğim, belki iş kuracağım. Seni bağlar mı? Sen varını yoğunu arabaya yatır aç gez.
    Bnde yerinde olsam meshul golf3 gti projesinden sonra arabaya para yatirmazdim...
    Olm orda snn basina gelen sey bnada geldi ona cok guldum arabanin yag kapagi kayboldu nyse kapa konuyu snle alakali olan bsi deil yani alinma ustune ltfn ismail cok uzuosun bni bole yaparak birak dusman kesilmeyi dostum yada yazma konuya pls..
    GT-R

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7.vites istediğin hızda deneriz senin roccoyla özgün
    yok korkuyorum yakında kısmet olurda evoya fln geçersem sana gelcez yapmıyacaksın yazılım diye

cem bence de bak melihin dediği gibi, dostluklar bozulup araya zaman girdimi barışmaya çalışsanız bile herşey eskisi gibi olmuyo.. tabiri caizse aynı semtin çocuklarısınız, bilakis birbirinizi koruyup savuncağınıza birbirinizi kırmayın boşuna..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

122 yede uğraştınmı abi geliyorum az kaldı alfacı canla basının etini yicez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaaa roll molll bzim olur havali havali yazmada ) bak sana
    Ben daha sarardim inan baycuya ayip olur sonucta adamin emegi gar ge adama saygim var dir sana satasmadim ben yoksa ))))) kafama takicam ve senemeden kayseriye. Yollicam seni kayseriye kadar kovalardim ben seni ben sadece baycuya kotu ladf gidicem die sesimi cikarmiyroum gercekten coook eski tanidigim ve sewdigim bir insan neyse yoksa osenin yakit koymuslar onu bunu yapmislar dedigin zaman saldirmistim sana yok depom fulll arabamin isigi yanio birak bu salam isleri cok eskiden kaldi kardesim atari yapiosin sona denemiosun kirmizya helal olsun aslanlar gi herkesle sikti sen neden sikmadin neysem bunun cirkefini yapmanin manasi yok rolller bizim hersaman bekleriz ayni benzincidern alir cikariz kendiniz le karisitmrayin insanlari
    www.drecu.com

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değerler güzel ama dsg durumu nedir ?
    Yani kaçırma vs yapıyormu ?

Birde tartışma bence çok saçma sanki çocukların "benim babam senin babanı döver" atışması gibi olmuş nolcak altı üstü araba 1 boy 2 boy hatta 1 tır boyu geçilse nolcak sırf roll içinse zaten polo gti yanlış araba ucuz bi araba alıp swap yaparak polo ve cupranın 2 kez içinden geçmek mümkün asıl amaç günlük kullanırken zevkli olması değil veya olması gereken...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)