Bak hala eski konularn tartısmasını acıosunuz... Ben size yarıs yakıtı koyuolar falan demişim bole bi solenti var kim uydurduysa. Ben sadece eger ciddi sizi geçmek için bilenip gelseydim yarıs yakıtımı koyar meth takıp arabayı sokup gelirdim dedim ama siz belaltı vurmaya basladınız hepiniz gecildiniz vs vs bende video koyun dedim 1 boy geriden gelip polonun yanına geldiğim videoyu koydunuz 15 cm i basıma kaktınız gecildiniz diye...
Sustum bişi demedim meth takıp salı deneyelim dedim taktırdım o araya tartısma çıktı işte bende bikaç abimin sözünü dinleyip sizle mücadeleye girmedim yoksa arabayı söküp gelcektim hakkaten ama birkaç yolgösteren abilerim 3 5 bişi anlattı boşver dedi bende o yuzden bosverdim yoksa uzardı bu Roll işi... Senn bni kovalamana gerek kalmaz ben zaten gelcektim komple arabayı sokup okadar kafama koymustum....
GT-R
ya kardeş sökücektin edicektin gelicektin ? mıydı ıydı zoydu heydiGelseysin neden gelmedin Abilerine slm söle yaa sök kardeşim sök
sikinti yok lastiklerini sök hala sidik yarışına giriosun 10 tane video var hepsi cupplararla lan koyduğun videolardan bile kimse bişi anlayamadı
ben ne yapayım
komik komik konuşuyrsun ne anlatmış abilerin sana ? ?? alllah için söyle ne demişler
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
maşallah iyi çıkmış yavru cupra![]()
maşallah kardeşim . kazasız belasız . bu roling işlerinde oluyor böyle yanlış anlaşılmalar vs. gerek yok 3 kuruşluk tenekeler için kalp kırmaya.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Video yu koycamda Ömer faktörü varBi filtre kitim gelsinde tekrar deneyelim stock filtreden araba sanki hava çekemiyo gibi...
Birde şunu söyleyeyim İstanbuldaki yürümesi ile arabanın Kayseride yürümesi arasında gerçekten bayagı fark ediyor...
GT-R
kardeşim maşallah kazasız belasız bin arabana çok güzel oldu ist ne zaman gelirsen beklerim.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
Abi ortada bi mevzu yok yaa...
Olum İsmail sabah sabah Alpi 10 defa aradın bende uyuodum yanında uyandırdın ne adamsın yaa Evotech+downpipe özel fiyat
Merakla bekliyorum arabanı![]()
GT-R
Güzel degerler fakat bende biraz önce dynoya çıktım, benim aracın degerleri bu degerlerden daha iyi çıktı. Bn araca yazılım yaptirirken ustunde egzos yoktu bu yuzden Barbaros sdc downpipei dahil etmiş yazılıma, ayrıca cooler ve meth yok.
Edit: ben aracı dynoya cikartirken safanin degerleri aklımdan geçiyordu. Safa'nın degerlerine yakın bisey çıkarsa mutlu olucaktim fakat suan gayet tatmin oldum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)