Merhaba Aracım Mazda 3 Turbo Turbo sonradan uygulandı. Ve Stage 3 uygulamak istiyorum. Maliyeti nedir. Ayrıca montajı nerede ve ne kadara yaptırabiliriz. Tankı Büyük alma şansımız var mı ?
Teşekürler.
Merhaba Aracım Mazda 3 Turbo Turbo sonradan uygulandı. Ve Stage 3 uygulamak istiyorum. Maliyeti nedir. Ayrıca montajı nerede ve ne kadara yaptırabiliriz. Tankı Büyük alma şansımız var mı ?
Teşekürler.
hayırlı ugurlu olsun
dizel de avantaj ne olur?
sanirim su ile skstrma artiyor gibi bir etki olusuyor motorda..
mekanik pompali dizelde zaten avansa mudahale olmuyor, su da avans vurdurma ihtimalini artiracagindan sadece methanol kullansak? bu sefer de sadece temizlik mi yapmis oluruz dizelde?
If you have no LAG, you have no turbo..
Aslında tam bu sorunun cevabını dün diğer konuda vermiştim![]()
Yoo temizlik dışında motoru-egzozu soğutma ve sıkıştırmayı da suya benzer şekilde artırma etkisini görürsünüz sadece metanol kullanınca da..
Motor ve egzozun soğuması demek herşeyin ömrünün uzaması, verimin ve performansın da artması demek oluyor..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Merhaba,
134 postta yazmıştım ama görülmedi sanıyorum.
Mazda 3 turbo ya uygulamak istiyorum Stage3 her silindire bir bağlantı ile.
Montajı siz mi yapacaksınız maliyet belirtmek istemiyorsanız PM atarsanız Sevinirim.
Ayrıca araçta LPG de var LPG ile birlikte bağlantısı hakkında bilgi bulamadım.
Merhaba.
Montaj için bayilerimiz yada yönlendirebileceğimiz servisler var. oralarda montaj yaptırabilirsiniz.
LPG ile birlikte yada ayrı olmasının sistem açısından bir farkı yok. Benzin ile lpg nin bir farkı olmuyor. Ancak aracınız açısından şöyle bir yaklaşımda bulunabilirsiniz.. LPG de genellikle EGT ler ve genel sıcaklık daha yüksek oluyor. Meth kit de motoru ve EGT yi düşürmek için bire bir. o yüzden LPG de meth kit daha da önemli olmuş oluyor..
Hızlı Cevap için teşekürler.
Bi kaç sorum daha var. Bu soruları belki montaj yapacak kişi ye sornmak lazım ama ön bilgi almak adına, LPG enjektörlerinin bağlı olduğu deliklere bir v aparatla bağlasak sorun olurmu ?
4 ayrı noktdan sıkacağımız için daha fazlamı sarfiyat olur yoksa ona göre daha azmı işetiyoruz.
Birde tank boyutu tekmi ? daha büyük tank alma şansımız varmı ?
Birde Fiyat bilgisi bekliyorum. Montaj fiyatı belli ise onuda öğrenebilirsem sevinirim.
LPG hortumlarına bağlantı yaparsanız nozzle ın privüze etme özelliğini kullanmamış olursunuz ve zaten soğuk gelen LPG ile havaya homojen karışmasını engellemiş olursunuz..
Nozzle ların boyutları var. 4 tane olduğunda daha küçük nozzle lar takarak yine istediğiniz miktarı tutturabiliyorsunuz..
Daha büyük tank alma yada istediğiniz ölçülerde tank ürettirme şansınız var tabii ki..
Montaj konusu montajı yapan yere göre 150-300tl aralığında değişkenlik gösteriyor diyebilirim.. Kit fiyatlarını PM atıcam..
Yani denemek istiyorum şahsen AEM tabiki tercih sebebimdi ama Pompa basıncı aynı ve duyduğuma göre tüm pompalar aynı yerden alınıyormuş tank zaten bi nebze önemli ozel yapım hava almayan sızdırmaz ve dayanıklı olması yeterli, nozzle ler de istenilen şekilde uygun olan takılırsa sorun yok denemek istiyorum sonuçta AEM de arıza yapıyor. Tamemen bozulsa Aemle yarı yarıyarıya denemeğe değer. Kaç kişi kullanıyor ve memnun paylaşa bilirlerse sevinirim. Bayram sonrası alacağım en azından referans olur![]()
Bende corsa dizele montaj yapmak istiyorum tavsiye eder misiniz?Kat iptaline göre chiptuning yaptırdım. Vakit ayarlarsam yazından hibritturbo düşünüyorum.
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Merhaba, basılan basınca göre kıt önerıyorum. 2 bar ustu basıyorsanız 2 kademelı(stage2) kıtle daha fazla verım almanız mumkun. Eger basınç 2 bardan duşukse tek kademe kıt(stage1) yeterlı olur. Dahada fazla basılıyorsa degısken debılı olan (stage3 prograssıve) kıtı önerıyorum. Nozzle seçımıde arabanın gucuyle dogru orantılı.
![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)