Kemale ve Yavuza tesekkurler, teknik ayrintilarini onlar verir.
uc farkli tipi var, ben stage 2 kullaniyorum.
Kemale ve Yavuza tesekkurler, teknik ayrintilarini onlar verir.
uc farkli tipi var, ben stage 2 kullaniyorum.
Built to fall....
fiyat ne ?
3 tipi var,
birincisi basic, sadece belirli basinc uzerinde su puskurtuyor.
ikincisi belirli bir basincta baslayip, belli bir basinca oturuyor ( misal 1 bar da baslayacak, 1.5 a kadar artarak devam ediyor)
ucuncusu sequential.
====================
Fiyatlari onlar versin, benim kitte map sensoru yok mesela, ona gore degisebilir
Built to fall....
la konuyu gencler acsaymıs o zaman ne desek genceler yazsın gencler yazsın![]()
abii yanlış anlama ve banlama ama hiç tatmin olmadık konudan![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Ozan abi konu için teşekkürler, bende yakın zamanda konu açmayı planlıyordum hatta Oz ile konuşmuştuk açın filan demişti
9 ay Ar-Ge si üzerinde çalıştık, hemen hemen herşeyde sıkıntı çektik üretim ve test aşamasında, 3 aydır deneme satışı yapıyorduk, 13. satışımızı Ozan abiye yapmak nasip oldu, allaha (c.c.) şükür şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadık bundan sonrada yaşamayız inş,
Markamız Bosphorus Innovations, ben (kemal ertek) ve yavuz364 (yavuz selim öngül) tarafından 2 sene iş yapmaya başladık, amacımız yurtdışından almak yerine Türkiyede üretmekdi allaha şükür şu ana kadar yaptığımız 23 tane ürünümüzle sektörde ilerlemeye çalışıyoruz.
Ben Kültür Üniversitesi Elektronik Mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim, Yavuz Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği 6. sınıf öğrencisi,
Ürettiğimiz bütün ürünleri Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünde olan Otto ve Diesel motor labratuarlarında test ediyoruz. Gerekirse benim okulumda gerekirse yavuzun okulundaki hocalardan olur aldıktan sonra üretime geçip satışa başlıyoruz.
Gelelim Water-Methanol Injection kitlere,
Stage 1 650 TL: Basınca göre aktive olan veya dip gaz switch ile çalışan sabit flow lu olan model
Stage 2 750 TL: Map'a, maf'a veya tps'e göre değişken debiye sahip olan model
Stage 3 900 TL: Her silindire 1'er nozzle takılan ve değişken debiye sahip olan direct port sistem (4 silindirli araba için fiyatıdır)
Nozzle ları üretmek için 4 eksen torna cnc ürettik, yaklaşık 7 ay depo aradık üretici bulmaya çalıştık, controllerı tamamiyle kendi dizayn ve üretimimiz.
boardları yaptığımız kendi üretimimiz olan 5 eksen cnc freze
nozzları üretmek için ürettiğimiz 4 eksen cnc torna
kutuları ve pompanın üstüne markamızı yazmak için yaptığımız kendi üretimimiz olan 2 eksen galvo laser
Kit üreten firmalarda pompayla depoyu aynı yere bağlanması hatta pompanın depodan daha aşağıda olması tavsiye edilir, bizim kit imizde isteğe göre çift pompa kullanılarak düşük basınç pompasıyla depoyu bagaja, yüksek basınç pompasını motora koyma imkanı sunuyoruz.
Nozzle stoklarımız 25cc-50cc-75cc-100cc-125cc-150cc-175cc-200cc-225cc-250cc-275cc-300cc/min dir.
Biraz uzun oldu ama şimdiden ilginiz için teşekkürler,
Ar-Ge aşamasında bize yardım eden, numunelerimizi arabalarına takıp risk göze alan, Mustafa Kemal Tekin ve Sami Ramazanoğlu'na, yardımlarını esirgemeyen Garage 764 Hakan abiye, Özgün Güleç'e, Custom Garage Gökhan abi ve Sebo ya, ve bizim stage 1 kit imize denk gelen Aem kiti yüksek fiyatlara satan bütün satıcılara sonsuz teşekkürler.
Kemal Ertek
Saygılarımla,
![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
tebrikler Kemal. lutfen fiyatlarda dost isi olmasin, cifte standarti hic sevmem.
Delikanli gibi 750 TL verdim, fiyatiniz, durusunuz dik olsun.
iyi calismalar
Built to fall....
Konu için çok teşekkürler...
Sınıf konusunda bi yanlışlık olmuş galibaben 6. senemi bitrdim ama okulda bitti gibi bakalım 2 ders yüzünden bekliyorum
![]()
Teknik olarak sorularınıza açığız, her türlü özel uygulamayı yapabiliriz...
EK: Bütün ekipmanlar metil alkol ve kimyasallara dayanıklı nikel kaplama ve pirinç malzemeden yapılmıştır, aluminyum malzemelerde de eloksal kaplama kullanılıyor..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Supersiniz arkadaslar cok sevindim bu habere kendim uretmis gibi mutlu oldum.Umarim markalasma yolunda dogru adimlar atar ve ilerleyen zamanlarda basimiza aem kesilirsinizsaka tabi umarim onlardan daha buyuk olursunuz basarilar konuyu ilgi ile takip ediyorum ayrica cok talep gelecektir eminim..
Dipnot:Bende 8 senelik isletme ogrencisiyim son 3 ders,markalasma konusunda fikir alisverisinde bulunabiliriz![]()
Vallahi benim aklıma gelmişti.Şaka bir yana öncelikle tebrik ederim. Böyle ticari olarak değil ama ben de kendi methanol kitimi yapmayı planlamaya başlamıştım(DIY siteleri saolsun) fakat madem böyle bir imkan var, geniş ve sağlıklı test aşamalarından geçmiş YERLİ üretim bir ürünümüz var, ben de destek olmak adına arabamın projesi biterken kalan bütçeye göre methanol kiti sizden almayı düşünebilirim.
Tekrardan ellerinize sağlık, başarılarınızın devamını diliyorum...
Kitleri arabalarimizda kullaniyoruz.fn2 type-r da subari wrx'de k20turbo da itb montajini yaptik daha test edemedik ama hic sorunsuz herturlu aracinizda kullanabilirsiniz.adana bayisi olarak herturlu montaj ve teknik destekte bulunurum bu civarda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)