User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: t-jet downpipe sorunsalı

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dp orjinal katdan buyuk capliysa aracta buna gore yazilim olmadigi icin geriletmis olabilir capi buyuk gelmistir.Bence dp i sokmeden yazilim ile hem araci hizlandirabilir hemde dp dan verim alabilirsiniz diye dusunuyorum.Yani yazilim yapip 2 boy alacaksaniz dp+yazilimla 3 boy alir(boylar atmasyon ornek olsun diye) ve boylece verim almis olursunuz diye dusunuyorum.Turbo aracta downpipe iyidir asiri isinmadanda bir nebze arindirir bence her turbo aracta olmali.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    montaj hatası olabılır..

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim dediğim gibi büyük geldiği içindir..akışkanlık düşüyor hacim büyüdükçe..basınç çok az çünkü..sen benim ex katalizörden vazgeçme derim bence ben yazılımlı halimle bile onu kullanıyodum düz boru-filtre-yazılım 161hp 245nm aldık zamanında biliyosun =) eskiden benimde benzer bi maceram olmuştu gaza gelip komple 70lik yapmıştık downpipe dahil araba sarmıyodu bile..söktük orjinal ebata döndük kendine geldi..
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim dediğim gibi büyük geldiği içindir..akışkanlık düşüyor hacim büyüdükçe..basınç çok az çünkü..sen benim ex katalizörden vazgeçme derim bence ben yazılımlı halimle bile onu kullanıyodum düz boru-filtre-yazılım 161hp 245nm aldık zamanında biliyosun =) eskiden benimde benzer bi maceram olmuştu gaza gelip komple 70lik yapmıştık downpipe dahil araba sarmıyodu bile..söktük orjinal ebata döndük kendine geldi..
    Öyle yaptım zaten kardeşim söktüm DP yi içi boş kat güzel böyle devam filtre yazılım tamamdır

Türkiye'de çok yakan araç yoktur,kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
    Megane Coupe
    Punto t-jet
    Cupra 2
    06KA PCX
    34KA PCX
    JT CBR250 R
    DCE CBR250 R

tjet411
    Misafir
    bende mi boşalltıryım yani burdan o mu cıkıyo hazır muayne her sene olucakkken

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)