SC hakkinda yeteri kadar bilgili degilim fakat, saglikli bir 94 3.25 bu islemlerle 200-205 bg arasi cikartir. Killik olsun diye soylemedim.
Printable View
SC hakkinda yeteri kadar bilgili degilim fakat, saglikli bir 94 3.25 bu islemlerle 200-205 bg arasi cikartir. Killik olsun diye soylemedim.
benzınlı ve beslemesız araclarda yazılım cok etkılı olmuyo,arkadaslara 190 hp den bu kadar güce ulasmak tuhaf gelmıstır...tabııkı kımsenın bıseylerı abartacak hali yoktur..bi turbocu olarak turboşarjı önericem doğal olarak:D
Benmde rs te yazilim var 250 hp
o hp ler cok zor maalesef ciddi sıkıstırma ve egzantirik ister ayrıca beyin neydi sormuslar dı ama ?
Arkadas konu acti forum ahalisi yemedi sonra uzun bi sure offline :)
niye olmasın... (supercharge olayı beygir olayı değil :) ) zira iki hafta sonra 3.18is e koycaz Allah kısmet ederse... aklına takılanları bilgim dahilinde yanıtlamaya çalışırım kardeşim...
her türlü sorunuza eray yümsel nickli eray yanıt verecektir bi ulaşın isterseniz..bmw ilgi alanıdır kendisinin :)
arkadaşın yazdığı speclerle o hp ler zor ancakkk
m3 headers m50 emme manifoldu + güzel bi remap yada ecu + usa m3 egzantrikleri ve güzel bir egzos sistemi ile temiz 240hp alabilirsiniz 3.25 yada 328 den bilginiz olsun
konuya gelirsek sc kit istersen elimde var hali hazırda aracımda takılı test eder alırsın tak çalıştır şeklinde 6000tl ye veririm... herşey dahil montajda
Öncelikle özür diliyorum yanlış bir bilgi verdim. Araçta beyin yokmuş orjinalin üstüne almanyadan yazılım yapılmış. Abim askerdeyken yapıldı işlem. Dün yaptırdığı ustayla konuştuk. dyno verisi hala saklı ise sistemde duruyosa yollucak sizlere sunucam. Ustanın söylemiş olduğu ; 192hp orjinal haline yazılım dahilinde 219 hp olmuştur. dyno verisi mevcut tabi ulaşılabilirse ulaşmaya çalışıyorum. Ayrıca m50 emme manifoldu, m3 için özel yapım haders var. yani burda birbirmizi kandırmaya uğraşmıyorum neyse onu söylüyorum.
3.20 zaten 170 küsür hp, 3.25 nasıl 170 olsun.
3.20 150
3.25 192
3.28 193 hp yanlış bılgıler yazıyo bazı arkadaşlar