full race manifoldun babası desek yeri lakin bizim araclarda turbolar arkada oldugundan cok fazla ısınıyor ve bu tip paslanmazdan kaynaklı manifoldlar kısa süre catlama yapıyor daha önce topladıgımız bir cupra mk1 de bu basımıza geldi kaynak işinden bıktıktan sonra döküm manifold ile huzuru bulduk![]()
Döküm manifold ısınmıyor mu?Dökümlerde de EGT dezavantajı oluyor.Onlarda bir süre sonra çatlıyor malised.
iyi yapılmış tubular manifold da problem yaşayan arkadaşımız olmadı. Ebay daki uygun tubularlar dediğin gibi problemler çıkartıyor.
1 seneyi aşkın gt28 li kitte el yapımı manifolt kullanıyorum, kaliteli malzeme, kaliteli işçilik, doğru tasarım ve gerekli destekler verildiği taktirde bir sıkıntı yaşanmıyor.
gtx35 4200 gibi doluyor![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bu arada bahsi gecen 2.0 tfsi k04 turbosu 2000 lira civarında bilginiz olsun![]()
döküm çatlar FR çatlamaz imkansız
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
gelişine sormuşiun sen o yüzden yoksa bilgili adamssın vesselambende şimdi yapacak olsam gtx26 yapardım heralde
![]()
e30 u satayım bitane a4 e gtx28 2 bar üzerine 200shot nos yapıcam inşallah 2013 planlarım arasında bi bu var bide bilal aktepe ye saplamak![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
tabi tabi güzel malzeme. 28 gibi geliyor 30 gibi üflüyor temiz.. 1.8 TQ da akar diye düşünüyorum bende![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)