Yani :D yazılımla bak önce bence de sonra ardı arkası kesılmıyor :D Biz devam ediyoruz :D
Printable View
k04-15 turbo nerden bulunabılırkı ? bırde fıyatı ne aralıktadır ?
burdan sıkıntısız bır sekılde aldınmı usta sen kargoya takılma sıkıntısı falan olmadımı ?
k04 turboyu getirtiren oldumu acaba
arkadaşlar k03 turbo ve 1.8T olan stock bir motora sadece yazılımla yapılan bir revizyon nasıl netice veriyor? ben sadece alt devirlerde biraz daha torklanma isteyen bir kullanıcıyım. öyle 200-250 hp'lerde gözüm yok. Torkum 250-280 NM arası bişey oluversin yeter bana. malumunuz stock bir 1.8T'nin torku 210Nm. aracımın motoru ve turbosu sağlıklı. öyle aşırı basan bir adam da değilim günlük hayatta anca senede bir kez uzun yola çıkarsam o zaman görürüm 200-220leri falan ama gözüm korkuyor elimde kalır mı turbo ya da motor falan diye. k03s'e ya da k04'e geçmek gerekir mi? k03 ile de bu iş benim istediğim düzeye gelir mi?
Bilgilendirirseniz sevinirim. konuyla alakalı minimum bilgim var.
Sadece yazilimla butun istediklerine kavusursun ama yazilimcini dikkatli sec.k03 istedigin her seyi verir yazilimin iyi olursa hic sikintida cekmezsin ama turbon felan bittigi zaman k04-015 e gec bence birebir olan bir turbo
https://www.facebook.com/dgn555?fref=ts < sizin aradıgınız bu adam irtibata geçmeniz yeterli
elimde 1.8t için hks mantar tip ve simotanın hava filtresi var. acaba hangisini taksam sorun yaşamam.
simota bu
https://www.google.com.tr/search?q=s...ml%3B413%3B378
hks tak...........
34mrt55 plakalı aracı aldık. aldığımzda üzerinde yazılım ve k04 vardı ve egzoz sistemi orjinaldi. yazılım büyük ihtimal k04 takılmadan önce yapıldı ve turbo takıldıktn sonra yazılım yapılmadı. aracıma cutout taktm ve hava filtreside alıcam yakn zamanda. acaba turbo takıldıktan sonra yazılımı güncellemeye gerek varmıydı ?
yani s3 turbosu ve manifoldu var üzerinde
Yazılm yapmana gerek var evet şu an eski turbosu varmış gibi çalışıyor ve büyük turbonun hçbir güzelliğinden yararlanamıyosun :)
orjinal olan egzoz sisteminizide değiştirin. 76 lığa geçerseniz cidden çok rahatlayacaktır.
Aracn 2 önceki sahibini bulamıyorum ki bulsam soracam yazılımın ne zamn nerde yapıldığını