RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Aracn 2 önceki sahibini bulamıyorum ki bulsam soracam yazılımın ne zamn nerde yapıldığını Oncekı sahıbıne ıhtıyacınız yokkı.Arac orjınal dosya uzerınden baz alınıp uzerındekı parcalara gore tune edılebilir..
DynoDynamics in Ecutuned
Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Oncekı sahıbıne ıhtıyacınız yokkı.Arac orjınal dosya uzerınden baz alınıp uzerındekı parcalara gore tune edılebilir.. eğer üzernde k04 varken yazılım yapıldıysa tekrar tune ettirip para vermeye ne gerek var hocam
RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı eğer üzernde k04 varken yazılım yapıldıysa tekrar tune ettirip para vermeye ne gerek var hocam O durumda gıttıgın yazılımcının ınsıyatıfıne kalmıs.Icınde ne var ne yok zaten bellı olacak okununca..
bence yazılımcının insiyatifine kalmaktansa aracın 2 önceki sahibini bulup sormak daha mantıklı geliyor bana inşallah ulaşabilriim
RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı bence yazılımcının insiyatifine kalmaktansa aracın 2 önceki sahibini bulup sormak daha mantıklı geliyor bana inşallah ulaşabilriim En son secenek olarak bahsettım tabııkı arac sahıbıne ulasmak daha mantıklı. Gercı bu ınsıyatıfde degıl gordugunu soylemek aksama rahat uyumak Kolay gelsın dostum
Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı En son secenek olarak bahsettım tabııkı arac sahıbıne ulasmak daha mantıklı. Gercı bu ınsıyatıfde degıl gordugunu soylemek aksama rahat uyumak Kolay gelsın dostum aynen öyle. teşekkür ederim sağolun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları