Turbo ve wg tini bilemem ama o döküm manifolda hiç bişey olmaz biz kullanıyoruz 6 aydan beri 10 psida sürekli daha bişey olmadı ama geri kalan kullandığımız malzemeler düzgün.
Turbo ve wg tini bilemem ama o döküm manifolda hiç bişey olmaz biz kullanıyoruz 6 aydan beri 10 psida sürekli daha bişey olmadı ama geri kalan kullandığımız malzemeler düzgün.
standart motora gayet normal bi kit düşük basınçla kullanılabilir adam gibi yazılırsa da gündelik güzel binilebilir o paraya çok bişey değil ama eğer düşünce profsa bulaşmamak daha mantıklı sadece boru intercooler ve manifold satılıyo zaten alıp gerisi burada tamamlanabilir sennanın söylediği gibi trde çok güzel işler çıkartılabiliyo bi de ies 180cc enjektörle 0.5 barda yakıt yekiştiremez gündelik çok sıkıntı yaratıcağını düşünmüyorum ben
ECUTECH İstanbul
buradan bişey anlamak biraz güç döküm kalitesi açısından malzeme nedir nasıl döküldü fotodan anlamak biraz güç olur
ama mesela tubular olanların kaynakları pek hoş değil buradan görülüyor
körler sağırlar
baqin güzel kardeşlerim hepsini alin bırakın sakın almayın turboyu bakın turbvo deneyim kalite ister ama siz bunu ucuza alıyorsunuz oturup düşünün lütfen ucuz deyip almayın 1000 pişmanolursunuz
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
En kaliteli marka Full-Race ama cok pahalı,XS Power hic güven vermiyor...bence AFI yada Peakboost un kiti 2sinin arasında hem kaliteli hemde fiyatı iyi
http://www.hondamarketplace.com/zerothread/2060166
cevap yazan bütün arkadaşlara öncelikle teşekkürler ..konumuza döndüğümüzde ise max 0.4-0.5 düşünüyorum ..daha fazlası için zaten motoru açmak lazım oda benim işime gelmez bu aralar ...bu arada aracı hergün kullanan biri değilim sadece hafta sonları çünkü hafta içi şirket arabası varşimdi biraz kararsız kaldım gerçi montaj olarak biz yapıcaz ustamla beraber ne gibi sorunlar yaşarız takmış olan biri varmı ki acaba bu kiti..
Sfi...
iyide sana 0,5 yetecekmi, yarın boost açalım diyen olucak sende açıcaksın sonuç hüsran... senin yapacağın en güzel şey güzel bir manifold turbo intercooler ve beyin alarak bu işe başlaman, aksi taktirde bu kiti takdıkdan sonra hep aklında soru işareti kalıcak acaba ne zaman kırılacak die...
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
bende senin gibi suan d16 turboluyorum ama xs powerın kesinlikle 1 tane ürünü hariç hiç birini aklıma sokmadım .Greedy nin de güzel kitleri var ve ucuz bi onlara yönel derim yada baktın olmadı bizim gibi sende custom turbola ama bizde manifoldu kaliteli bir marka almayı planlıyoruz.
www.egeturbo.com
Turbo asker
Simdi XS power gibi baska markalarin ebayde sattiklari ucuz kitlerde tup manifoltlari yirtiliyo kaynak acio vb... kullandiklari borular cok ince dayanmiyor. Dokum manifoltlarinin bazilari fena cikmiyor cok performans pesinde degilsen pek bir sorun olusturmaz fakat silindirler arasina rahatlatma kesikleri yapilmasi lazim (turkcesinin tam nasil oldugunu bilmiorum) cunku isi degisimlerinden kirilmalar meydana gelebiliyor. Hatta Greddy nin miata icin urettigi mani dede bu sorun sikca goruluyo. Simdi kisaca ozetlemek gerekirse ben senin yerinde olsam bir tane megasquirt yada benzeri bir standalone alir biraz kurcalar ogrenirim sonra daha buyuk enjektorler ayarlarim ve onlari takarim hersey yolundaysa uygun bir manifold arayisina girerim sonra ustune bir tane aradin dusuk miktarlarda guclere uygun olan GT2554R yada GT2560R gibi turbolar isini rahatlikla gorebilir yada daha buyuk bisiler ariosan T28 yada T3 e gidebilirsin ama o ebayda olan chinacharger larla nereye kadar gidersin bilinmez. Sonra custom FMIC borulari yaparsin pasa pasa gezersin ortalarda. Bu arada wideband ve dier sensorleri solemiyorum bile onlar en temel seyler yoksa basinin arimasi icten bile degil. Ha yazmayi unuttum downpipe tr de yaptiracak bir yerler bulursun herhalde... Egzoz icinde "2.5" luk yada 3" luk duz borularda arabani rahatladir.
tuning dergisinde wardı 1 tane ies greddy nin komple kitini takmış 0.5barda sorunsuz biniormuş, şehir içinde kullanım rahat skıntı yok dior
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)