bildiğim kadari ile turbo farkı var birisi düşük basınclı turbo birisi yüksek basınclı
Printable View
lovato ecu ve atiker yazılım kullansaydınız daha çok güç alırdınız BRC ecu nedir spesifikasyonlarını ve ürünü gösteren tanıtan bir link verebilirmisiniz?
s40 için cosworth ne üretmiş motor içinde cosworthe ait ne vardı?
supersprint s40 için ne üretmiş downpipe mı ? kesip kaynak yapa yapamı kullandınız ?
bu araca ait fotoğraf vs varmı parçaları görebileceğimiz?
arac bittimi? geçen hafta bal köpüğü s70 gördümde gidişi fln gayet iyiydi
Güzel kardeşim 2005 yılında sen ne yapıodun bilmiorum ama ben o araba ile uğraşıodum. BRC racing şu anda olmayabilir ama o zaman faaldi. Aynı şekilde ss de o zaman S40 T4 için amerikada komple egzost yapıyordu. Beyin içinde kendi beyinini yolluyordun yerine yeni beyin geliodu map atmıolardı. Şu anda çoğu hybrid turbo yapan firmanın yaptığı gibi. Motor içi içinde ölçüleri verdiğin zaman şu anda mahlenin yaptığı gibi kol ve piston alabiliıodun cosworth ten.
Resimden daha güzeli var.
Volvo S40 T4 (0-255km/h) - YouTube
naziktir çıt diye kırılı verir şanzıman tecrübeyle sabit :) hele ki bir de sizin araç otomatik şanzımanlı
Ya bi laf soylerdim de hadi neyse. Hayal dunyasi falan. Millet kendini ne saniosa. Videosunu koyduk arabanin. 1 barda. Sen ne yaptin allah askina bi videosunu gostersene.
Naziktir derken... modifiye edince mi? Omursuz mu?
Volvo C70 Turbo Upgrade - Performance Modifications - Volvospeed Forums
alper bu linkini incelemeni tavsiye ederim sene 2006 nickten anlarsın zaten palamut :) palo power (:
bana yaptığım kullandığım videosunu koyduğum araba için hayal dünyasında yaşamaya devam et diyen kendisi. 2005 yılında bende standalone ile uğraşamadığım için zaten BRC ye beyini yolladım. eprom cart curt yenilenmiş olarak yeniden geri geldi. Bana kimse yapmadın etmedin diyemez. Videosu orada. S40 concepts te de yapamazsın edemezsin dediler. Adam gibi yazsın tartışalım.
5 silindir aynı değil. Merak ediosan ben de de 5 silindir aynı motor var. S40 çalındıktan sonra neden S70T5 aldım sanıosun. Setup una kadar herşey hazırdı girişmeye vaktim yoktu ondan sonra da yurtdışına çalışmaya gittiğim için yapamadım. Yoksa B52 nin ne olduğunu bilerek aldım. 28 yaşında kimse S70t5 almaz yoksa.