Bu ısınma sorunu sadece roots lar da m oluyor?
Birde bu SC'lerin üzerinde kavrama gibi bir sistem oluyormuş, belli devirde dönmeye başlıyormuş... Sanırım düşük devirlerde dönüp motoru sıkmasın diye? Var mı böyle birşey? Ben mi yanılıyorum?
benım aracımdakı sc asırı bır basınc uretmıyor...yazın 5.5 psi kısın 6 psi gıbı bır basınc var...ılk setupda aracımın herseyı tamamıyle orjınaldı...hıc bır sıkıntı yaratmadı..zaten bu sc nın stok ınternallerla kullanımında garantısı var....sc den kaynaklı bır problem olmayacagına daır...su an zaten basınc ve flow dusuk oldugu ıcın ben sıkıstırmayı yukselltım.(10.2 den 11 e). kolum halen stok...
ısınma dıger postumdada belırtıgım gıbı problem deıl...ancak ben sımdı aem water methonal ınjectıon aldım...onceden 110 derece olan ıatım su an 40 dereceyı gecmıyor...bundan kazancım nedır???hem kotu bır benzıne rastlama durumunda aracım daha safe oluyor...hem de ıatım dusuk benzınım cok daha oktanlı oldugu ıcın (yaklasık 110 oktan) daha agresıf avans verebılıyorum...
Şimdi amaç burada maksimum güç almak değilse ben SC derim. Ki benim seçimimde bu yönde olucak. Rolling king yada herkeze gider yapıcak bir araç yerine zevkli şehir içinde gazlayacak bir araba isteniyorsa SC bence daha mantıklı. Internal ve kırma sebebi yüzünden Turbo yada SC arasında kalınmasına bence gerek yok. Çünkü beni bakış açıma göre sadece aşınan parçaları (debriyaj, aks) turbo daha fazla zorlayacaktır. Yoksa enjektör benzini az yada çok verirse atmosferikte kırılır turbo yada sc de. Ama sc daha zevkli![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
tunay kisa zamanda teknik ve dogru konusmaya basladin aferin valla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)