User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: surge nedir?

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahtan artık surge problemim yok, kurtuldum o iğrenç HKS'den... Surge edinenler için Allah sabır versin diyorum
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende çok nadir gulu gulu yapıyo ama binde bir yani duymayalı belki 1 ay olmuştur sıkıntı yaratırmı acaba ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

outlaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bisi sorucam , aslında surge yaptigini sanmiyorum arabamin ama şöyle bir durum var fikirlerinizi aliim dedim :

-forge dv icinde mavi yay var yani 1.5 ile 2 bar arasi basinclar kullanilmasi önerilan yay.ama suan ben 1.1 civari bir basinc ile yuruyorum.bu surge e neden olurmu ? anormal bir ses yok tipik dv sesi var gibi gelio ama mantiken düşündügümüzde yay 1.1 bar basinca uygun olmadigi icin surge yapma ihtimali varmi sizce ?

bide

-araba surge yaptigi (yada yaparsa) zaman MAF i bozma ihtimalide var degil mi ?
    !! Yngwie J. Malmsteen !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı outlaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bisi sorucam , aslında surge yaptigini sanmiyorum arabamin ama şöyle bir durum var fikirlerinizi aliim dedim :

-forge dv icinde mavi yay var yani 1.5 ile 2 bar arasi basinclar kullanilmasi önerilan yay.ama suan ben 1.1 civari bir basinc ile yuruyorum.bu surge e neden olurmu ? anormal bir ses yok tipik dv sesi var gibi gelio ama mantiken düşündügümüzde yay 1.1 bar basinca uygun olmadigi icin surge yapma ihtimali varmi sizce ?

bide

Standart turbo da yarı gazda gidebiliomusun?

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qwerter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu tekrardan canlandırmak olcak ama boşta yada giderken ayağını aniden gazdan çektiğinde gelen salınım ve yavaşlama seside surge müdür?

bov o basınçlarda yeterli tahliyeyi yapamıyorsa surge yapıyodur evet
    körler sağırlar

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bide

log alabilme ihtimalin varsa belki maf sinyalindende anlaşılır ama ses yoksa şu an pek sorun olacağını sanmıyorum
    körler sağırlar

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pekı bu surge maf ıle de alakalı deıl mı bır nebze? cunku bende maf varken cok oluodu ama map a dondukten sonra kesıldı.
    ya d sılkeleme kesıldıgı ıcın ben kesıldı sanıyorum.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart turbo da yarı gazda gidebiliomusun?
    standart turboda bu dv yoktu.daha kucuk ve daha az basinclar icin önerilen yesil yay vardi.ama suanki turboda yarim gaz falan rahat gidebiliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    log alabilme ihtimalin varsa belki maf sinyalindende anlaşılır ama ses yoksa şu an pek sorun olacağını sanmıyorum
    maf cok cabuk öldüğü için acaba surge durumumu oldu diye dusundum.yada arabada baska bir sorun var.dedigim gibi ses gelmiyor ama mantikli dusundugumuz zaman minimum 1.5 bar icin kullanilmasi onerilen bir yayi ben 1.1 de kullaniyorum.genede seste bir acaiplik fark etmedim.log alabilme ihtimalim var.bir bakiyim...ama bozuldugunu rölantiden bile anlayabiliyorum cunku bozuluyor , maf başa bela ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    standart turboda bu dv yoktu.daha kucuk ve daha az basinclar icin önerilen yesil yay vardi.ama suanki turboda yarim gaz falan rahat gidebiliyorum.
    Şanslısın surge'ün yediği ...lardan biride bu yarı gazda gidememe problemi ve Hindi gulugulusu tarzında bi ses çıkarıyor. Tabi arabadan arabaya fark ediyor aslında. Bizim evodan evoya bile. Kimi evo 9 da var surge kimisinde ise yok. İlginçlik işte?

Neyse sen şanslısın, zaten surge rahatsız edici bir şey, farkedersin... Sende de yok zaten.

Ve uzun vadede ise Turbo'ya zaralı bir meret, biliyorum çoğu kişi sesini çok seviyor ama zaralıysa zararlı. Yapacak bişi yok...

Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekı bu surge maf ıle de alakalı deıl mı bır nebze? cunku bende maf varken cok oluodu ama map a dondukten sonra kesıldı.
    ya d sılkeleme kesıldıgı ıcın ben kesıldı sanıyorum.
    Ve kesinlikle MAF'la da alakalı, evolutionm'dekiler EMS'ye geçtikleri zaman MAF'ı sökenler var. EMS'ye geçipte hala standart Evo 9 TDO5 kullananlarda hiç surge sıkıntısı yaşamıyor, hatta HKS Racing BOV'u divert ederek/etmeden bile kullanıyorlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)