Allahtan artık surge problemim yok, kurtuldum o iğrenç HKS'den... Surge edinenler için Allah sabır versin diyorum![]()
Allahtan artık surge problemim yok, kurtuldum o iğrenç HKS'den... Surge edinenler için Allah sabır versin diyorum![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Bende çok nadir gulu gulu yapıyo ama binde bir yani duymayalı belki 1 ay olmuştur sıkıntı yaratırmı acaba ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bende bisi sorucam , aslında surge yaptigini sanmiyorum arabamin ama şöyle bir durum var fikirlerinizi aliim dedim :
-forge dv icinde mavi yay var yani 1.5 ile 2 bar arasi basinclar kullanilmasi önerilan yay.ama suan ben 1.1 civari bir basinc ile yuruyorum.bu surge e neden olurmu ? anormal bir ses yok tipik dv sesi var gibi gelio ama mantiken düşündügümüzde yay 1.1 bar basinca uygun olmadigi icin surge yapma ihtimali varmi sizce ?
bide
-araba surge yaptigi (yada yaparsa) zaman MAF i bozma ihtimalide var degil mi ?
!! Yngwie J. Malmsteen !!
pekı bu surge maf ıle de alakalı deıl mı bır nebze? cunku bende maf varken cok oluodu ama map a dondukten sonra kesıldı.
ya d sılkeleme kesıldıgı ıcın ben kesıldı sanıyorum.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maf cok cabuk öldüğü için acaba surge durumumu oldu diye dusundum.yada arabada baska bir sorun var.dedigim gibi ses gelmiyor ama mantikli dusundugumuz zaman minimum 1.5 bar icin kullanilmasi onerilen bir yayi ben 1.1 de kullaniyorum.genede seste bir acaiplik fark etmedim.log alabilme ihtimalim var.bir bakiyim...ama bozuldugunu rölantiden bile anlayabiliyorum cunku bozuluyor , maf başa bela ya![]()
!! Yngwie J. Malmsteen !!
Şanslısın surge'ün yediği ...lardan biride bu yarı gazda gidememe problemi ve Hindi gulugulusu tarzında bi ses çıkarıyor. Tabi arabadan arabaya fark ediyor aslında. Bizim evodan evoya bile. Kimi evo 9 da var surge kimisinde ise yok. İlginçlik işte?
Neyse sen şanslısın, zaten surge rahatsız edici bir şey, farkedersin... Sende de yok zaten.
Ve uzun vadede ise Turbo'ya zaralı bir meret, biliyorum çoğu kişi sesini çok seviyor ama zaralıysa zararlı. Yapacak bişi yok...
Ve kesinlikle MAF'la da alakalı, evolutionm'dekiler EMS'ye geçtikleri zaman MAF'ı sökenler var. EMS'ye geçipte hala standart Evo 9 TDO5 kullananlarda hiç surge sıkıntısı yaşamıyor, hatta HKS Racing BOV'u divert ederek/etmeden bile kullanıyorlar...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)