Arkadaslar merhaba. Benim bi astra gtc turbo aracim var motor kodu z16let ustunde soft bi yazilim var ve 70 lik downpipe var orta sustrucuya kadar su anlik ve orta susturucu iptali ve orjinal son susturucu ile kullaniyorum ama egzoz um su an sacma sapan bi sekilde gidio soyle ki 70 ile basliyo ortada redusyon oluyo 63 e dusuyor sonra orjinal sistem devam ediyor ve ben bu egsoz isini bitirmeyi dusunuyorum. su an kafamda 3 tane proje var kararsizlik icindeyim soyle ki ben araci sadece roll yapmak icin yarismak icin kullanmiyorum gunluk olarak cok fazla kullaniyorum yani %60 sakin kullanim %40 gazlama denebilir yuksek egzoz sesini seviyorum ozellikle patirdama falan ama ***** insanlari da rahatsiz etmeeyi sevmiyorum o yuzden varex taraftariyim ancak onla ilgili cesitli on yargilarim var simdi aklimda ki sistemleri yazicam yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler
1- 70 down pipe ortaya kadar sonrasinda 63 luk bi dbilas orta susturucu ve sona sadece normal bi 63 luk free flow egzoz
2- 70 down pipe ortaya kadar sonrasinda 63 luk free flow normal bi susturucu ve sona tekrar free flow 63 (dbilas ile aralarinda 400 tl oynuyor )
3- 70 down pipe ortaya kadar sonrasinda 63 duz boru sona 63 varex ? veya 63 free flow + varex, yada 63 dbilas + varex
4- 70 down pipe ortaya kadar sonrasinda 70 lik ortaya duz sona varex veya 70 free flow orta susturucu sona varex
5- 70 down pipe ortaya kadar sonrasinda 70 free flow orta ve 70 free flow son susturucu maddi olarak da ogrenci oldugum icin cok zorlanamiyorum ancak hepsi hemen hemen 800-1200 tl arasi fiyatlaniyor fikirlerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler herkese. saygilar. fikirleri belirtirken + - lerini de belirtirseniz sevinirim surekli gunluk kullanimda gurultunun polis abiliermiz uzerinde ki etkisini de unutmayalim![]()