bu deger konusu benim gozlemledigim birsey degil.Her firmanin kendi belirlemis oldugu acikladigi yagin isinma ve ozelligini yitirme derecesi.
simdi soyle,castrolun amaci zaten sizinde dediginiz gibi erken bir sekilde uygun yag sicakligina ulasmak.Mantik evet bu zaten.Simdi kisiden kisiye gore degisir.tsi araclarim harici bende castrol kullaniyorum zaten.mesela clio rs araclarimda castrol kullandim.suan 1.2 tsi aracim var servis castrol koymus ondan devam ediyorum.Bakin,ben 2013 yilinda ilk cuprami aldigimda bu konular ozaman cok daha hararetliydi.Veriye gore konusanlar ve tecrubeye gore konusanlar olarak ikiye ayrilmistik

Castrolculer ayni sizin gibi diyordu ki,castrolun biran once isinmasi daha makul,iste efendim castrolu buyuk markalar tercih ediyor bu markalar bilmiyormu vs vs.
Bizde,castrolde aracin yag degisimine az bi sure kala yagi eksilttigini degisim surecine kadar dayanamadigini.Fakat mobil ve motul yaglarinin daha dayanikli oldugunu,castrole gore yag eksiltmedigini soyluyorduk.Stagelerin havada ucusmasina gerek yok 2013 e yazilim 1.5 yil cikmamisti

Castrol kullanilcaksa bana kalirsa oil coolerla kullanilir.Belki ozaman diger yaglarin gostermis oldugu dayanikliligi gosterir