Okumadan imzalamam.....
Aracı aldım 3 farklı ekspertize soktum aracı görmeden bilmeden yıkıcı eleştiri yapan atkadaşlara teşekkür ediyorum. Araçta hiçbir şey yokmuş. İyiki e-expertiz yapanlara inanıp da vazgeçmemişim. Gerçekten yardımcı olan arkadaşlarıma büyüklerime de çok teşekkür ediyorum.
Seat Leon ST FR
Opel Insignia OPC
BMW E39 540i
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Bana da fotoğraflarda baya yıkık gibi gelmişti. Gidip görüp aldıysanız sıkıntı yok.
Herkes gibi ben de aracın konusunu bekliyorumAçmayı düşünürseniz tabi
Fikirlerimiz önemsizmiş diyen arkadaşa ithafen yazıyorum bütün yardımcı olmak amacıyla neresine bakmam gerektiğini püf noktaları söyleyen değerli yorumları tek tek not alıp kontrol ettim, kontrol edilsin diye eksperlere de söyledim. Aracı görmeden neye salladığı belli olmayan çöp turşu cenaze gibi yorumlar 1.6 tofaşa binen amcamın yorumu kadar değersizdi gözümde. Aracı alayım mı almayayım mı diye sormamıştım. Almaya gidiyorum nerelerine dikkat etmeliyim diye sormuştum.
Seat Leon ST FR
Opel Insignia OPC
BMW E39 540i
Kanka biz zaten araca yorgun dedik değişeni boyası var demedik.
Eksperde bildiğim kadarıyla araç yaşından büyük gösteriyor trimler ve dışı yorgun görünüyor gibi bi inceleme yok.
Almışsın hayırlı uğurlu olsun alınan araca bişey demek bize düşmez zaten. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşların ve senin bir araca bakış açın farklı hepsi bu
Hayırlı olsun. Umarım kısa süre sonra üzülmezsin.
Okumadan imzalamam.....
Hayırlı olsun arkadaşım,inşallah seni üzmez,dertsiz tasasız kullanırsın.Kazasız belasız.
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Seat Leon ST FR
Opel Insignia OPC
BMW E39 540i
hayırlı olsun öncelikle ama şu söyleme takıldım, tofaşa binip yorum yazan vs... siz daha önce hiç BMW ya da 5.40i yebinmiş miydiniz?yukarıda yazanları çoğu bırak BMW, 5.40i ya da M5 sahipleri... sana üzülme diye yorum yazmışlar yoksa sen aldın almadın kime ne ki?
Bu cümleyi ben kurdum dostum beğenip almışsın aracını kazasız belasız uzatmaya gerek yok. Yukarıda arkadaş yazmış herkesin bakış açısı farklı hayırlısı olsun.. 1.6 tofaşa binen amcada burada yorum yapabilir, herkes gördüğünü yazıyor neye göre yorum yapacaktık ortada bir llan var fotolar var kıskançlığımızdan yazmadık herhalde.
Konu taytay tarafından (13-12-2017 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.
Bu ne demek?
Konuyu dün gördüm, yorum yazmadım, benimle aynı fikirde olanlar yazmıştı zaten.
Konu içerisinde paylaşılan daha diri, daha düzgün araçlar vardı.
Almışsın, hayrını gör, gereksiz yorumlarda bulunma bence.
Ivır zıvır düğmesi trimi parçası, döşemesi,ustası ile vs uğraşmaya başlayınca anlarsın buradaki yorumların ne anlama geldiğini...
Motor-şanzuman-yanal kayma gibi testlere de girdi mi araç? Sadece meraktan soruyorum, kozmetik olarak belki çok iyi durmuyordu ama belki yürüyeni vb. iyi durumdadır.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Allah utandırmasın.
1.6 tofaşa binen amcanın yorumu kadar değersizse eğer seni rahatsız eden yorumlar,
Aldığın aracta benim/bizim gibi düşünenler için önemsiz o halde..Bize ne aldığın arabadan o zaman? Resim üzerinden yorum vs istiyorsun,insanlar sana istediğinden fazlasını beyan etmiş.
Yok turşu dediler çöp dediler , bana göre de çöp duruyor resimlerde.Fazlasını söyleyemeyiz zaten görmeden.
He tofaş yorumundan sonra pek te önemi yok zaten isterse fabrikadan taze cıkmış olsun,düşünceni öğrenmiş oldu insanlar.
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanırsın inşallah.
Hayırlı olsun inşallah kazasız belasız sorunsuz binersin biz gördüklerimizi yazdık yazarkende aracın fiyatını ve durumunu göz önünde bulundurduk, daha önce hiç bmw sahibi olamadım çok istedim almaya niyetlendim kısmet olmadı ama son 3 senemi e39 lara adadım girmediğim forum bakmadığım ilan kalmadı ciddi alacağım için herşeyini araştırdım bilgim dahilinde seni uyarmak istedim inşallah sıkıntısız binersin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)