yazılım işi daha mantıklı arac yazılsa yeniden belki sorun ortadan kalkıcaktır
yazılım işi daha mantıklı arac yazılsa yeniden belki sorun ortadan kalkıcaktır
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bu silkeleme olayıyla yeni bir yazılım / güncelleme çıkmış olabilir hiç sordunuz mu servise ?
1.4 tjet aracım var. geçen sene lpg taktırdım. Araç tam turboyu (1700-2000 devir arası) doldurduğu anda silkeleme yapıyor. Kaç kere lpg ayarı yaptırdım. Yetmedi wideband ile ayar yaptırdım. Bujileri ve bobinleri değiştirdim sorunum devam ediyor. Aracımda yazılım yok. Sanırım fiatlarda ateşleme sistemi ucu ucuna yetiyor. Çözemedim bir türlü sinir bozucu bir durum.
T-jet ve multiairlerde ateşlemeye dokunmadan 300 HP. ler alınıyor, kendi td04 set up li t-jet im 250+ güçte ve oem bobin buji.
Bobin buji istege gore degistirilebilir tabiki daha iyi oluyor ama tdo4 ile motor icine girmeden cok rahat 250 ve uzeri ainiyor. Hybrid tdo4 lerle ve motor iciyle cok daha fazlalari tabiki. TDO4 oem degil hicbir tjet motorda ama artik kit olarak heryerde satiliyor. Direk tak kullan seviyesinde meshur bi kit oldu artik. Tabi yazilimi ayri.
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
[QUOTE=16EC813;8556863]motoriçine girilmeden oem bobin buji ile 250 hp mi çıkıyo ? dogru mu anladım ?
bu fiat 500 X Model 1.4 T larda td04 oem olarak mı çıkıyo ?[/QUOTE
Oem bobin, buji, multiairde tek egzantrik degişerek 300 hp. ler alınıyor. T-jet lerde 1.4 NA egzantrikle 275-280 hp.
td04 orj turbosu değil, şu an bende 250 hp. punto var 4 senedir kullanıyorum, yolunun düşerse incelemeye beklerim.
Tjet motor da çıkan turbolar ,
Mito 1.4 TB 155= IHI vl36
Punto T-Jet 1.4 120 = IHI vl37
TD serisi Mitsubishi turbolar Volvo Subaru gibi modeller de 13T 15T vs olarak ayrılıyor. Fabrikasyon stage 1 forget pistonlu bu araçlar ciddi anlamda iyi ellerde iyi iş çıkarır. Özellikle Yunan tayfası revlimit fotis bu aracın ve motorun DNA sını baya çözmüş bulunmakta. Motor içine girmeden 200 HP ler rahat alınıyor .
T-Jet'lerle veya 140'lık Multiair ile ne kadar güzel oynanıyorsa 170'lik MA ile de bi o kadar oynanamıyor yav ne gıcık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)