User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: turbolu arabada katalitik iptali daha mi iyi sonuc veriyo??

burakbay
    Misafir
    tech2 den nasi cozebilirler biraz daha aciklayici olursan sevinirim. opel servislerinin durumu ortada laf anlatmak bi dert. herseyi detayiyla ogreneyim ki ustaya tarfi edeyim

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı cihaza bağlayıp arızayı silecekler 2 tuşa basıcak ne kadar para ister insafına kalmış. Ama kat iptali yaptım arıza ışıgını söndürmek istiyorum tech2den diyin anlamazlarsa zaten hayırlı işler diyip başka bi servise ugrayın

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet doğrulardayız ama bütük egsozt herzaman süper verim vericek diye birsey yok ama kattan kurtulursaN arabanda erken dolma daha güzel hızlanma ve tork yasarsın
    o zaman katı ortayı iptal edip sonu geri takıym ben öyle deniym... tek denemediğim bu kaldı
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

burakbay
    Misafir
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı cihaza bağlayıp arızayı silecekler 2 tuşa basıcak ne kadar para ister insafına kalmış. Ama kat iptali yaptım arıza ışıgını söndürmek istiyorum tech2den diyin anlamazlarsa zaten hayırlı işler diyip başka bi servise ugrayın
    servis konusunda bi sorunum olmaz yetkili servis sahibi arkadasim var o her sekilde halleder ama tech2 den ariza yi sildikten sonra arabayi calistirinca tekrar ariza vermez mi??

BrakeHorsePower
    Misafir
    Kandırılır burak sensor prob deil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)