Yurutmek nasıl masraflımı peki ??
Printable View
Yurutmek nasıl masraflımı peki ??
komple egzoz özgür ayar 300 hp tabiki makınan sağlık durumu ne halde bakmak lazım...
wer 10 000 i bırak arabayı sanayiye :D vtıdan çıkar o gücü :D en ucuz yollusu :D
wrx ten standart turbo ile maksimum 265 hp cikar, suyunu cikarsan 280 . 281 demez;)
işte ben de onu diyorum...
bu işin sonu yok... ve wrx için hedef değer olarak 300 bence fazla..
yapılabilir ama wrx biraz narin kalır sti'a nazaran... bu yüzden motor içine girmeden fazla yüklenmemek lazım bence... yani fabrikasyon sağlık + filtre+ egzoz + map ile 250-260 civarına gelip tamam demek lazım...
iş sadece güç elde etmekse vti stock internal ile bolt-on turbolanıp huzurlu huzurlu gezilebilir... ama bunda da boost belirli seviyeleri (0,4 bar gibi) geçmeyecek...
beklentinin ne olduğuna bağlı işte tamamen...
nerede tamam diyebildiğine bakar bu iş...
vti de nerede tamam demiştin hatırla tolga...
aynı mantığı wrx alacaksan da uygulayabilmen lazım...
vti 10 bin harcamaktansa paramın üzerine 10 bin koyar gider STİ alırım, ve her zaman STİ 'ya biniyor derler satacağın zamanda araba satarsın.
valla dün gece bol bol gazladık focus rs ile diyeceğim şudurki gerçekten 300 beygirlik turbo araba bir başka keyif...
Sti gerçekten benim araba için ayırmayı düşündüğüm bütçenin üzerinde şu anda bir arabaya o kadar para bağlamak istemiyorum.
Erhan sen en iyisi typer al, bol bol binelim sonra ben wrx alayım birz modlayıp 250 beygir civarı gezeyim :D
ha şöyle , yola gel... :D
illa wrx istiyosan da dediğim gibi egzoz-filtre-map ile yetineceksin ki zaten bu da yabana atılır bişey değil tabii ki :)
bizim anca hayallerimizi süsleyen bi vti ye sahipsin hocam napçan wrx mrx :D
insan elindekiyle mutlu olmasını bilmeli.. yoksa istek ve arzuların sonu yoktur..
insanın gözünü sadece bir avuç toprak doyurur..
bilge soneryus ::D :D
wrx ile sti arasındaki farkları tam olarak bilen var mı ?
bilen arkadaşlar açıklayabilirse yada bir linkle yönlendirebilirse sevinirim
turbo, motor(kapaklar avcs var stida short block vs),şanzıman, yürüyen bu şekil dahada yazılabilir
WRX ve STi farkları :
Kapaklar , şanzıman , debriyaj , yağ pompası , enjektörler , ecu , intercooler , pistonlar, krank , yağ pompası , radyatör , akslar , emme manifoldu , turbo , eksoz , frenler , amortisörler , alt takım parçaları , göstergeler , vites topuzu , direksiyon , jantlar , intercooler water spray , maf , wrx de thumble valf vardır , sti'da yoktur , avcs sti'da vardır.
bnde wrx düşünmüyo deilim bu aralar :)