bir WRX sahibi olarak tek sözüm; STi alın.
Printable View
bir WRX sahibi olarak tek sözüm; STi alın.
bi 2.0R kullanıcısı olarak günlük için wrx yeterli ikinci araç olup keyif içinse sti şart:D
wrx alıpta kendini tutanı ben pek görmedim. bende zamanında wrx aldım yapmam etmem deyip sonunda motoru kucağıma aldım onu yaptırdım 4 kere şanzumanı aldım inşallah sen bu hallere düşmezsin ama alınmıcak bir araba degil zaten keyfinden belkide bişeyler yapmak istiyoruz.
her yönden bence wrx dezavantaj içeren bir model. Ay kırılır mı ay şöyle olur mu böyle olur mu? genelinde sakin giden biraz daha hızlı ve 4 çeker isteyenlerin aracı bence wrx yoksa günlük kullanımda olmasa bile arada şöyle bir rahatlamak amacıyla aracını gerçekten kullananlar için en güzeli sti hiç korku olmadan rahatlıkla halk arasındaki terimle canı alınabilecek bir model :) inanılmaz dayanıklı bir araç yeter ki bakımlarını ihmal etmeyin
bencede maxiboosta katılıyorum.bende de wrx var bundan 10 ay önce maddi durumum imkan verseydi sti alırdım aynı kasadan kısmet olursa wrx i verip almıyacakta değilim daha keyifli olduğunu zannediyorum.ama insan imkanlarının el verdiği şekilde hareket etmek zorunda fazlada kamaya gerek yok,şimdi herkes sti al diyor ama senin imkanın wrx se onu dene belki 6-7 ay sonra sende aynı kararı alıcaksın ...
WRX'ler STİ'lara oranlara dayanıksızmı?
STI'lar daha saglam. WRX'te belli sinirlar icinde saglam ama STI'larin sinirlari daha genis. Okuduklarim ozeti bu. ;)
bence bı turbo vtı a bın belkı fıkrın degısır:)
wrx(EJ205) block: open deck block..sti(EJ207) block:semi-closed
Wrx alınacağına bence biraz daha kasıp sti alınmalı baya fark var aralarında..
wrx i çıkardıkları için japanlara kızgınım keşke bir model olarak stı çıkarsalardı.stı geçmek için bi dünya para harcıyoruz.yok motor u forgetle yok dogbox al yok turbo v intercoler yok dferansyel..yok coilover bu ne ya.nerden cıkardılar bu wrx.aynı şey cıtroen saxo da başıma geldi vtr yi vts yapmıştım.evo ne güzel 6 7 8 9 10...heralde 20 ye kadar gider..tek model olsa daha ii..tek bir kasada..subaru 2005 den sonra stı da da çekiş ayarı var ondan önce i modeli alırsanda onun için arabayı satıp daha yüksek model alıyosun bu subarutecnical ları napsakkii.
alcan tayyarı vercen ayarı ;)
benim de şahsi kanahatim wrxtense Sti alınmasıdır çünkü iikisinin arasındaki fark doğan görünümlü şahin gibi :D ve bildiğim kadarıylada 05 yılına olan Stilarda Forget benzeri çelik bir piston kullanıldığıdır.
o kdr para yatırıcaana al bi 300 mercedes sıralı 6 ya koy turboyu :D