User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: vectra 2.0 turbo egsoz sistemi

burakbay
    Misafir
    evet cetin siyah olan benim araba tesekkur ederim daha iyisi senin olsun insallah. bakalim muayene yi atlattiktan sonra guzel bi egsoz sistemi yaptirayim diyorum ama katalitikten sonraki sensoru nasil kandircaz onu bilmiyorum bu arada gecen arabayi lifte kaldirdik benim arabada orjinalinden orta susuturucu yok

burakbay
    Misafir
    arkadaslar dun arabam muayeneden gecti ve egsoz icin onumde bi engel kalmadi. muayeneden cikinca biraz arastirma yapayim dedim. sasmazdaki koc egsoza gittim usta arabayi baya inceledi. aracimda katalitik manifoldun ustunde. bu yuzden manifolddan itibaren 70 lik boru yaptirmayi dusunuyorum ama arabadan ses cikmamasi icin orjinal susturuculari kullanmayi dusunuyodum. fakat usta susturucu degismezse hic bi faydasi olmaz dedi. ayrica katalitikten sonraki sensoru kandirmak icin bi aparat kullaniyoruz sensoru biraz disari monte ediyoruz boylece ariza isigi yakmiyo dedi usta. fiyat olarak normal boru olursa 400 tl paslanmaz krom boru kullanirsak 800 tl. siz bu konuda neler tavsiye edersiniz??

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maslaktaki dizayn egzoz benim aracıma 60mmlik normal boruya 200 tl dedi kromu sormadım dizayn egzozda çok iyi diye duydum baya turbo araba yapıyo dükkanında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca bu son susurucunun orj kalması konusuna kim açıklık getirir acaba bende sonu orj bırakıcam ses sevmediğim için ama kaybımız ne olucak yada sadece boruyla bi kazancımız olucakmı hiç bilmiyorum

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonu aynı bıraktığınızda tamam borudan dolayı oluşacak kayıpları çapı artırarak azalttınız ama susturucu sizin için daha büyük bir engel o yüzden standart bırakmayın aftermarket susturucu kullanın yakın zamanda örnekle karşılaştım aftermarket kullanmazsanız borularıda değiştirmeyin bence
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki sonu ss gibi bi susturucu kullanıp boruların arasına bi susturucu eklesek kayıp olurmu orta susturucudan ötürü?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illa olacak ses olsun biraz onu engelleyemezsin turbo sonuçta çokta küçük ve fazla susturucu kullanma
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu an iğrenç bi orta susturucusu var egzoz sürücü tarafından giderken birden sağ arkaya gidiyo orda susturucudan bidaha diğer tarafa gidip sondan çıkıyo ama polisten korkuma araya bitane orta susturucu koymak istiyorum son koyucaksam ama kayıp olmasından nefret ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi susturucu al güzel bir silencer alır yada yaptırırsın o şekilde çözersin artık
    körler sağırlar

burakbay
    Misafir
    ya benim arabada orta susturucu da yok son susturuculari degistirirsem ses cok artar mi?? en sessiz egsoz hangi markadir??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben en sessizi supersprint diye biliyorum varsa daha sessizi bilen söylesin lütfen

burakbay
    Misafir
    arkadaslar downpipe hazir mi almaliyim yoksa onu da duz borudan mi yaptirmaliyim??

ayrica en sessiz son susturucu hangisi??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple boruları genişletip son susturucuyu orj tutman hiç bir değişiklik sağlamaz..

son susturucuyu da değiştirip ortadaki susturucuyu indirect kullanabilrsin. yada gtazlamayacağın zaman silencer la gezebilrsin...

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burak irmscher in susturucularına bak biraz fiyatı pahalıdır ama ses yapmaz tam istedigin gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar downpipe hazir mi almaliyim yoksa onu da duz borudan mi yaptirmaliyim??

ayrica en sessiz son susturucu hangisi??
    paran coksa tabı hazır..
    ama ıyı bı usta yapar yani..

ırmscher yada ss alabılırsn..

burakbay
    Misafir
    o zaman iyi bi usta bulup yaptirayim irmscher in sitesinden susturuculara baktim ama z20net icin susturucu yok malesef...

Serkan.S
    Misafir
    Süpersprint iyidir çapından kısmadan az ses çıkar.Al tak gönül rahatlığı ile düşük devirde rahat rahat dolaşırsın.İrmscher e göre ucuzdur ayrıca.Orta susturucu da yapma çok rahatsız olursan silencer takarsın oda olmadı orta susturucu artık.Sonu değiştirmezsen bencede bi faydası olmaz.

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS turboda baya kesio arabayı tecrübemle sabittir

burakbay
    Misafir
    ya arkadaslar bi arkadas vasitasiyla krom boru isi yapan bi arkadas buldum elinde 70mm kalinliginda yokmus 80mm var 6 metrelik profil krom boruya 120 lira diyo sizce alayim mi? boruyu arabanin egsoz sistemine gore büktürürüz diyo sadece egsozcuya gidip susturucuyu kaynak yaptirip taktirirsin diyo. sizce 80 mm nasil olur cok mu kalin olur veya kalin olmasinin bi zarari olur mu? once borulari yaptirayim diyorum daha sonra eger bi fark goremezsem susturuculari da degistiririm diyorum. downpipe da 80mm lik krom borudan yapilir mi? boruyu egsozcuya gotursem yapar mi? az once supersprint in internet sitesinden baktim universal susturucularin giris kismi en buyuk 50mm olan var. onu alip takmak istesem nasil olcak???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)