bende hepsını al paran varsa 10 numara sıstem fıyatıda gayet duzgun
Printable View
bende hepsını al paran varsa 10 numara sıstem fıyatıda gayet duzgun
manifold ii marka al tayfun uraşma sonra onu paranın alabiliceği en iyisini pahalısı değil en iisini al..
Nasip kısmet işi tabi almak için çok düşündüm çok istedim başkası alırsa kısmet almaz ise illaki değerlendirmek gerek.
Hiç cebinde 10.000 tl olupta lank turbo yapan kaç işi kaldıki bu devirde.
manifoldun aynısı yapılabilir imkansız değil... turboya gelince o resimdeki kitin icindeki turbo Gt30 değil intercooler dert edilecek bisey değil bunu sende gayet iyi biliyorsun illa full race olmasına gerek yok maliyet olarak daha ucuza o kiti sana toplarım turboda T3 olmak kaydıyla bahsede girebilirim... ama zaman ayırmam lazım:D
Tekrar söylüyorum konuyu takip edenler için, Segman problemim var yağ yakıyorum ve turbo bir araç'a binmek istiyorum. Aşırı bir güç beklentisi yok hergün kullanıyorum arabamı. Buna göre bir uygulama yapmak istiyorum.
Yoksa bitakım piston bi takım yatak alıp takarım arabama devam ederim.
bı takım 8150 pıston bı kol alıcaksın kapatcaksın ana kol yatak degısıp makınenı sonrası kolay
aloo ne diyorum :D 1000$ diyorum
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-1...Q5fAccessories
piston kol yatak yağ pompası 2000tl mınımum
rektifiye+işcilikte 1500 tutar
acılmışken yay şapka koy ilerde egzantrik gömersın üstten
turbo manıfolt enj beyın wasgate bow göstergeler egsoz sıstemı cooler borular contalar yağlama borular ıvır zıvır 4000-4500mınımum +ayar:)
8500+1500 yedeğin olsun 10000tl ohh mıs zaten satmaya nıyetın yok turbo halı satınca masrafını karşılamaz. keyıfle bınersın hayırlı olsun:)
manifoldun aynısını yapabilmen kalite olarak burada zor hem malzeme hem kaynak açısından
ayrıca intercooler var intercooler var kanatçık yapısı etkinliği vs vs kimse aptal değil aslında ebay cooler varken garrett corea para dökecek:) ama kullanımda nasıl fark olduğu çıkıyor ortaya
o manıfoldun aynısını burda yapman ımkansız bosuna tartısmayalım ;) robot kaynakla yapılan urunler . resımdekı kıtın ıcındekı turbo nasıl gt30 deıl? kskdakı kıtın turbpsu gt3076, ıntercooler dert edılecek bırsey deılmı :) buna sadece gulerım. bende cın malı ıntercoler vardı .. onu degıstırıp yerıne yonaka taktıgımda spooldan baslayara arabanın kaderı degıstı amma basıte ındırgedın ıntercoolerı :) ucuza toplama konusunda bence yanlıs kısılerle ıdda edıyorsun :)
ultra profesyonel parça değil abartmaya gerek yok kullandıkları metal ve kaynaktan kaynaklanan durum tabiki kaliteli üretilebilir ama bu manifoldları üretirken CFD programları kullaarak tasarlıyorlar ar/ge si vs vs gerçekten uzun yıllar süren şeyler o yüzden fiyat aslında uçuk değil zaten şu an indirimde t4 ts si falan
eğer zaten hissedemiceksek döküm manifold kullanalım:) emin ol ki hissedersin yeterki uygun parçaları bir arada kullan