ben gizli tunerim :D
ii araç olmuş maaşallah :D
Printable View
ben gizli tunerim :D
ii araç olmuş maaşallah :D
maaşallah grafiğe bayıldım.
çok iyi allah kaza bela vermesin ;)
287.5kw=385hp di mi?
google converter larda 385 küsür çıkıyor. neyse. yinede çok güzel sonuç maşallah.
gucun ne ciktigi benim icin pek muhim degil 350,380 veya 400.
fakat egri cok guzel;)
Mmmmm mmm pek bi güzel maşallahh:)
Eğri ezio cidden smoothhhhhhhhh:)
Masallah yaa saka gibi :)) kazasız surusler Ahmet abi..
güzel bir sonuç olmuş, acaba debriyaj değişirse tekerlek gücü nereye çıkabilir?
Özgün ellerine sağlık, güzel iş çıkarmışsın :))
aynılarını evo 9'larda da görmek istiyoruz :D
kw hp katsayısına bende pek takılmıyorum sonucta dier ölculern evolarda orda cıkmıs dynoya aynı dyno...egri duzgun oldukdan sonra skıntı yok
Maşallah güzel rakamlar ortaya çıkmış elinize sağlık :)
eksoz+yazılım ile bu değerin alınabilmesi çok güzel. tahmin ettiğime göre de sorunsuz bir yazılımdır.
masallah masallah Allah kaza bela vermesın. hayrlı ugurlu olsun gule gule kullan ınsallah. evo X kapak tum evoları bozar. hatta bu sonuca gore tum evo X lar artık tum evo9 stockları bozar hahahha. parcalara bak cok komık HKS demek cok daha ıyısı cıkabılur. he cıkar mı ayucuk????
Cupralarla nolur merak ettim.
bu değerlerin o parçalarla ve çok güzel bi ayarla çıkması gayet doğal maşallah ellerinize sağlık
kıç dynosu değil sonuçta grafik ortada ...
Başarılı bir güç alınmış tebrikler ...
teşekkür ederim arkadaşlar
çok güzel dyno eğrisi yakalanmış maşallah. :) Ama kayıp güç fazla umarım en yakın sürede debriyaj değişir.Bişeyi merak ediyorum evo x'in turbosu oem turbolar olarak hangisine tekamül ediyor?
ahmet kazasiz belasiz kullan cok guzel olmus masallah
masallah egrı cok ama cok guzel kazasız belasız:icon_tup:
kayıp fazla bulunmus fakat %25 bıle deıl 4 ceker stock yuruyen stock aktarma gayet normal;)
yakında evo X roll geceleri başlar herhalde...
bana söylüyorsan özgüncüm o dynoda bizde 3 sene önce 386 hp çıkardık hatta aracı kullananda sendin hatırlarsan 1.7 peak 1.5 cont araç da sadece kutu içi filtre ve sadece egzos vardı ayarlarıda sen yapmıştın özgün benzinde 95 oktandı ama mivec o zaman çok net verimde değildi.aynı şeyden nbahsediyoruz ama 9 on 10 muhabbetine gelince o senin görüşün bana görede 9 çok daha iyi.
Actually the 10 is spooling faster, but it's probably because of the higher target boost.
The 10 is at 17psi while the 9 is at 14.5psi, the 10 is at 19.5 psi while the 9 is at 17psi, and on and on...
At least on our dyno, the higher the target boost, the faster the ramp up of boost to that higher target. I've also seen this on countless street logs as well.
when both the 9 and 10 had the same target boost, we saw 9 gives 12 hp more than 10.
gt28 den çok çok az küçük
yani biz ewrakta sahtecilik mi yapıyoruz :)
Amerikalılara inansaydık hala subaruya vf22 den büyük takmıyor olurduk 1.3 barı geçtikmi overboostmu yapıyoruz derdik çok fazla forum okumanın manası olduğunu sanmıyorum ki Evo X un egzantiriklerinin sanırsam senden yüksek olduğunu biliyorsun değilmi ?
dediğim gibi inanmıyorsan başka x getir deneyelim :) öncesi sonrası olarak mivecle biraz uğraşmak gerekiyor çift olduğu için baya verimli oluyor
e eoozaman 9 çok daha iyi diyorsan senin seçimin ama o dynoda oynama Yok
maşallah egri çok güzel
kuponlarıda alalım artık :) epeydir kupon yok ortada
kupon yapacak paramı kaldı :D
walla haklısın güzel yarumlar alıyorum emeği geçenlerin ellerine sağlık...
massallah devamını dileriz bg lerin
savas ustada beyaz bi X var ust kapak acık exantrikler meydanda bekliyor bu o arac değil dimi?
mmmm güsel geceydiii:)
Ozgun cizmis yine :)
masallah Allah kaza bela vermesin