bu değerlerin o parçalarla ve çok güzel bi ayarla çıkması gayet doğal maşallah ellerinize sağlık
bu değerlerin o parçalarla ve çok güzel bi ayarla çıkması gayet doğal maşallah ellerinize sağlık
kıç dynosu değil sonuçta grafik ortada ...
Başarılı bir güç alınmış tebrikler ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
teşekkür ederim arkadaşlar
çok güzel dyno eğrisi yakalanmış maşallah.Ama kayıp güç fazla umarım en yakın sürede debriyaj değişir.Bişeyi merak ediyorum evo x'in turbosu oem turbolar olarak hangisine tekamül ediyor?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
masallah egrı cok ama cok guzel kazasız belasız
kayıp fazla bulunmus fakat %25 bıle deıl 4 ceker stock yuruyen stock aktarma gayet normal![]()
bana söylüyorsan özgüncüm o dynoda bizde 3 sene önce 386 hp çıkardık hatta aracı kullananda sendin hatırlarsan 1.7 peak 1.5 cont araç da sadece kutu içi filtre ve sadece egzos vardı ayarlarıda sen yapmıştın özgün benzinde 95 oktandı ama mivec o zaman çok net verimde değildi.aynı şeyden nbahsediyoruz ama 9 on 10 muhabbetine gelince o senin görüşün bana görede 9 çok daha iyi.
Actually the 10 is spooling faster, but it's probably because of the higher target boost.
The 10 is at 17psi while the 9 is at 14.5psi, the 10 is at 19.5 psi while the 9 is at 17psi, and on and on...
At least on our dyno, the higher the target boost, the faster the ramp up of boost to that higher target. I've also seen this on countless street logs as well.
when both the 9 and 10 had the same target boost, we saw 9 gives 12 hp more than 10.
yani biz ewrakta sahtecilik mi yapıyoruz
Amerikalılara inansaydık hala subaruya vf22 den büyük takmıyor olurduk 1.3 barı geçtikmi overboostmu yapıyoruz derdik çok fazla forum okumanın manası olduğunu sanmıyorum ki Evo X un egzantiriklerinin sanırsam senden yüksek olduğunu biliyorsun değilmi ?
dediğim gibi inanmıyorsan başka x getir deneyelimöncesi sonrası olarak mivecle biraz uğraşmak gerekiyor çift olduğu için baya verimli oluyor
e eoozaman 9 çok daha iyi diyorsan senin seçimin ama o dynoda oynama Yok
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
maşallah egri çok güzel
kuponlarıda alalım artıkepeydir kupon yok ortada
kupon yapacak paramı kaldı![]()
walla haklısın güzel yarumlar alıyorum emeği geçenlerin ellerine sağlık...
massallah devamını dileriz bg lerin
savas ustada beyaz bi X var ust kapak acık exantrikler meydanda bekliyor bu o arac değil dimi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)