yok twin sc bgn bızat ınceleme fırsatı buldm gzl bı proje olmusa bensyo tabı yururken gormedm onuda yrn haberını alıcam hyrlısıysa
Printable View
s/c
JR plaka olan M5.
ewet kardesm jr plakalı grı m5 twın sc we haberıde geldı gayet basarılı yuruyomus hyrlı olsn
http://www.m5board.com/vbulletin/showthread.php?t=87470 buda dinanın yapms oldu
gerilim yaratmayın arkadaşlar ;) düzeltttim msg ları
ben gece gördüm inceledim gzl duruyodu arabanın çalışması fln da gayet iyiydi gidişide baya tatminkardı
ya arkadaşlar herşey ii güzel çok güzel olaylar bunlar türkiyede de düzgün işlerin yapılması çok daha güzel şeyler ama bişi sormak istiyorum neden m5 :beuj: yani 400 hp lik bi arabayı %50 falan güçlendirmek neden bnm aklım ermiyo m5 ztn yeterince giden bi araba :icon_wack
bi tarafım neden m5 dio öteki tarafım m5 i boşwer m6 yapsınlar snane dio :)
yanlış anlamayın güçlüyü daha güçlü yapmak neden onu merak ediyorum :)
Anıl umarım herşey istediğin gibi olur BMW fanatiği olarak 4 haneli rakamları yakalaman dileğiyle.
neden üstü ters oluyor ?
bnm kendi fikrim önden çeker bi arabada kafadan kayma olayları daha çabuk gerçekleşiyo tmm dragda awnatajlı ama virajlı yolda viraj içinde o arabalarla gaza hep az basmak arabanın gücünü tam kullanamamak war sonuçta snin arabada muhtemelen 3 ü 4 ü bitirirken patinaj çekiyo 1 i 2 yi düşünmek bile istemiyorum :) fazla virajlı yolda sn snin arabayla biraz gaza fazla yüklensen araba kendini dış atmaya çalışmıyomu dier arabalara göre ?
Elbette bu tür vakalar oluyor. Bunlar 220hplik bir FWD araçlada olabiliyor. Yine de daha kaliteli ve geni$ profilli bir lastikle , kilitli difr. ile bir nebze önüne geçiliyor. Eh gülü seven dikenine katlanır :rolleyes:
$ahsen gaza bastığımda kafadan kayan arabayı , gaza bastığımda arkayı kopartan arabaya tercih ederim çünkü her gazı bıraktığınızda bilirsiniz ki FWd araç kontrolünüz altına girecektir(çok ççok limitleri zorlamaktan bahsetmiyorum. Akıllı olan bu tür bir aaraçla viraj limitlerini çok zorlamaz zaten :)) ama Rwd araçta her kontra verdiğinizde arabayı kontrol edemeyebilirsiniz. Özellikle yurdumun güzel , bol çukurlu , sekmeli yollarında :rolleyes:
o daha kötü değilmi ? sc yaptın virajda gaza bile basamamak :) garip bir duygu olsa açıkcas ı m5 im olsa takardım ama Turbo :) tabi kendi arabam ve üretme kaygım olmadığı için yapardım :) 4x4 te olsan o güçlerde kayarsın arkadaşım :) ben inanmıorum yani :)
viraja girerken neden gaza basamıyoruz ben onu anlamadım ben tam gaz girip çıkıyorum o ne olcak ahaha:):):)