yane bı ferrari ile m5 i yan yana gorunce siz m5 e bakıyosunuz olemı?
Printable View
yane bı ferrari ile m5 i yan yana gorunce siz m5 e bakıyosunuz olemı?
bakınca bişiy olmuo...
ayrıca burda bakmaktan bahsetmıoruz
ayrıca arkadaşlar bu beygir gücüne göre araba kıyaslamak yanlış bnce :)
aslına bakarsan bı kıyaslama kımse yapmıyordu beygırde yok ortada bı ferrarı dedın ornekledık ferrarıler tamam kotu araclar deıl ama hermodelıde abartılıcak tarzdan araclar deıl bır360cs ıle kıyaslarsak tabıkı ıs degısır herneyse konuyu dagıtmasak daha fazla ıyı olcak
zevkler ve renkler ben gidip m5 alip sC yapmam abi yeteri kadar yanlıo saten uzun yan gidebilesi içn bişiler yapma taraftarı olurdum Zevkler bunlar ondan dolayı gerginlik yaratmayın
http://www.discovery-automotive.com/...Content&id=137
Shadowman kaliteli iş yapıyorlar.
Bence bu Ferrari M5 muhabbeti cok sacma. Bir insan M5 ini SC yapicagina neden Ferrari alsin?? Yani stock bi Ferrari ile SC li bi M5 ayni sey mi?? O zaman bende Turbo takmazdim arabama. Gider stock hali daha hizli araba satin alirdim. He Ferrari yi mi modifiye edicen, o zaman onu alicagina Zonda al ayni mantikla. Yani bu bole devam eder. Bence bir arabanin stock halinden cok daha hizli olmasinin verdigi zevk i hicbirsey veremez. Benim yanima burda bi gun F430 geldi isiklarda, dogduguna pisman oldu. Belki kizlar ona bakiyodur daha cok da banane. Alsin o kizi gelsin isiklara :D
Ben genede derim turbo tak die ama arabani FI yapmana cok saygi duyuyorum. Hele hele bunun Turkiye de yapiliyo olmasina. Insallah en kisa zamanda istedigin setup a sahip olursun.
amac hızlı gitmek ise arkadan itiş her zaman daha iyidir(bu tarz buyuk guclerden bahsediyorsak) cunku kontrol edilebilir bir arkadan kayma size hız kazandırabilir ama onden kayma kesinlikle tehlikeli ve kontrol altına alınamazdır.
bu arada bir m5 i modifiye etmek kulaga hos geliyor. modifiye edilmiş bir m5 ile spor otomobilin kıyası da yapılmaması gerek.
pist kullanımı için arkadan hafifçe kaymak avantaj olabilir ki zaten araçların ayarları mükemmele yakın olduğu için her türlü aracı kontrol altına almak kolayla$acaktır ama söz konusu durum cadde kullanımında ya$anıyorsa bu daha tehlikelidir. Ağırlık dağılımı , asfaltın sıcaklığı ,lastiğin durumu vs her$ey kayma anından kontrolü geri alma anına kdr çok önemlidir.
Aynı durumlarda kafadan kayan bir araçta sol ayak freniyle(zor bir durumda el freniyle) aracı çizgisine sokabilmek daha kolay olacaktır :icon_tup:
Yanlı$ bir nokta varsa lütfen belirtin.
M5 için gerçekten güçlü ve hızlı bir aracı daha hızlı yapmak çok fantastik olacaktır ama güzel ülkemin benziniyle , yollarıyla bu i$ gerçekten çok can sıkıcı hal alacaktır :rolleyes:
birdaha laf sokucaksanız birbirinize ÖZelden sokun kimse kimseyi dinlemek zorunda değil forumda Msn var özelden msg var
M5 supercharger konu dağilmazın
ben kimseye laf sokmadım sadece bana sölenen şeye cvp verdim teşekür ederiz
yok yok aynen bende katılıyorum. zaten caddede kullanılan otomobiller için onden kayma fabrika tarafından istenilen bir durumdur. guvenlik için daha iyi oluyor trafikte. ama tabi aracın hızı dusuyor mecburen aksi takdirde kontrol altına almak cok zor.
yarıslarda aracın yonlendirme hakimiyetini kaybettikleri için onden kayma tehlikeli diye soylemiştim. sol ayak freni de iyi dozlanmassa caddedeki zeminde tehlikeli olabiliyor bildigim kadarı ile. ama cok zevkli tabi :)
neyse konu dagılmasın daha fazla.
Mod yapmak istiyosan yapıcaksın die düşünüyorum bu şahinde olur ferraride olur maddiyat ve zevkin neye yetiyorsa...
Bence Çokta güzel olur SC veya Turbolu M5 şimdiden hayırlı olsun eger yaparsan...
konun kendi açımdan özetini yapiim..
m5 scli şaka gibi..
konun içinde geçen muhabette şaka gibi !! m5 sc yapıcağıma ferrarialırım kısmı..ozaman çok basite indirgiyim olayı " modifiye " denen olay bu mantıkla hiç olmazdı ! bana komik geldi..
neyse.. şaka gibi :)
drag sonrası konunun da güncellenmesi iyi oldu.. :) var mı abi hala böle bi düşünce? :)
yaw konu pert olmus arkadaslar bır sey ogrencez dedık ilk sayfalar ne guzeldı son sayfalara dogru konu m5 sc alakası yok...