ben turbo hortumu diye düşünüyorum.. turbo havayı sanki motora tam iletmiyor kaçak var gibi ses geliyor...
Printable View
ben turbo hortumu diye düşünüyorum.. turbo havayı sanki motora tam iletmiyor kaçak var gibi ses geliyor...
aynı problem bendede vardı arkadasm dedign gibi arac belirli bir devirin üstüne cıkmıyordu cektik servise turbonun icindeki pervaneleri düşün o pervaneyi tutan bir pim varmıs o asınmıs öyle söylediler.yeni turbo geldi rodajdayım.
kolay gelsin
ya bısı dıcem szın bu turbolar neden ucuz :) bizim megane I in turbosu 2 bın tl mi ne dediler 500 e tamir ettirdikk anlamadım gitti :S
yok hortumlarla alakası olucagını sanmıyorum
bizim burak haklı çıktı turboyu eline aldın hayırlı olsun ;)
çekiş düşüklüğü için birde katalizörü kontrol ettirin derim..hatta açtırın rahatlasın araç..
'Bence' eğer bir turbo "I found my love in portofino" şarkısını ıslıkla çalamıyorsa o turbo işe yaramaz.. :)
saol yiğitçim valla sana kalsa sen hep haklısın :) ama merak etme araba yürüyor yolda bırakmadı 2 sene oldu nerdeyse araba chip var 4 senedir 130000 kmde bence çok iyi gitti albealara sorum 100000de turboları dayanmıyormuş bile :)
unutmaki sen erada 1 aylıkta patlattın :)
biraz büyütücem araştırma yapıyorum deli gibi hazır bozulmuşken büyüteyim diyorum
dondurmamı lan eriyor piston ne alakası var :) ne komik adamsın ya bi turbodan piston ne zaman erimis :) olm sende bizi iyice cahil adam sandın sen 1.2 motor ile neden gitmiyor derken biz şanzımana girmiştik unutma :)
kolay gelsin?