ben turbo hortumu diye düşünüyorum.. turbo havayı sanki motora tam iletmiyor kaçak var gibi ses geliyor...
ben turbo hortumu diye düşünüyorum.. turbo havayı sanki motora tam iletmiyor kaçak var gibi ses geliyor...
aynı problem bendede vardı arkadasm dedign gibi arac belirli bir devirin üstüne cıkmıyordu cektik servise turbonun icindeki pervaneleri düşün o pervaneyi tutan bir pim varmıs o asınmıs öyle söylediler.yeni turbo geldi rodajdayım.
kolay gelsin
ya bısı dıcem szın bu turbolar neden ucuzbizim megane I in turbosu 2 bın tl mi ne dediler 500 e tamir ettirdikk anlamadım gitti :S
bizim burak haklı çıktı turboyu eline aldın hayırlı olsun![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
çekiş düşüklüğü için birde katalizörü kontrol ettirin derim..hatta açtırın rahatlasın araç..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
'Bence' eğer bir turbo "I found my love in portofino" şarkısını ıslıkla çalamıyorsa o turbo işe yaramaz..![]()
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Dr.ECU
Dr.ECU
dondurmamı lan eriyor piston ne alakası varne komik adamsın ya bi turbodan piston ne zaman erimis
olm sende bizi iyice cahil adam sandın sen 1.2 motor ile neden gitmiyor derken biz şanzımana girmiştik unutma
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)