380cc leri 4 barda yada 440 ccleri 3 barda çalıştırmanız yeterli olacaktır k04-02x için.. Enjektör ile ilgili bir konum vardı,ordan bilgi edinebilirsiniz.
380cc leri 4 barda yada 440 ccleri 3 barda çalıştırmanız yeterli olacaktır k04-02x için.. Enjektör ile ilgili bir konum vardı,ordan bilgi edinebilirsiniz.
bu konuyu görmemiştim t3 t4 turbo ile yada güzel bi k04 turbo + yazılım pompa ile süper zewkli olur
www.egeturbo.com
Turbo asker
rail i değiştirmenize gerek yok,spacer kullanmanız gerekebilir.Benim açtığım konudaki linklerden aracınızın enjektör tipi ve omajını öğrenebilirsiniz.
arkadaşlar, manifold'u zeki kardeşim(dadaloglu) mitsubishi evo'dan çıkma çok uygun fiyata alınan sıfır ayarında TD05-16g turbo için hazırladı ve denendi şu an araç çalışıyor sorunsuz. yazılım standart tabi duruyor, hava filtresi bile şu an orjinal.
o yuzden bu aşamadan sonra dönüş yok. K04-2xx kullanamaz yani...
fiyat konusu önemli, kısıtlı bütçelerle öncelikle "olmazsa olmazlar" yapılıyor..
o bakımdan değerli bilgilerinizi paylaşırken bu verdiğim bilgiler ışığında yardımcı olursanız çok memnun oluruz..
saygılar..
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
selam
verdiğiniz linkte baktığımda AJL motora ait bölümde basınç regülatörünün 4 bar olduğu ama kapasite bilgisinin yazmadığını gördüm sizce kapasitesi nedir ?
http://www.usrallyteam.com/content/t...injectors.html
Kısa süre içinde bakabildim,
OEM numaranız dan 0280150462 olarak buldum bosch numaranızı ancak çok güvenilir bir kaynaktan değil.
Bu enjektörlerinde tipi aşağıdaki gibi ;
0280150462 247 12.0
Yani 247cc ve ev12 formatında.
Aracın üzerindekini baz alın mutlaka. ev6 ile ev12 enjektör tipleri uzun,tombul bir sürü tip var.
kineticmotorsport dan yada ctsturbodan alabilirsiniz. ben oem bosch aldım. genesis filan varda pek içime sinmedi açıkcası.
tamam : ingiltereden bosch bulduk 440cc onu alacaz nasipse..
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
Flow testleri var enjektörlerin.Orjinal tip e en yakın olanın seçilmesini öneriyorlar.
İşte o kısa uzunluk durumu bahsettiğim ev6 ve ev12 tipleri ile alakalı.Oem iniz neyse onu almalısınız.Çalışma empedansıda önemli.Sonra sıkıntı olmasın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)