Osman usta var.İstersen kendisiyle bir görüş.Denizli'den Passat aracın egzozunu yapmışsınız numaranızı oradan aldım dersen hatırlar.Gidip yüzyüze görüşürsün, hiç yoktan fikir edinmiş olursunuz.İşciliği gayet düzgün :icon_tup:
0 232 457 35 68
Printable View
:) yanlış hesap döne döne bi hal oluyor :)
Kaliteli ses nasıl oluyor sorması ayıp? Bach, Ravel falanmı çalıyor egzost?
Hem freeflow olup hemde bi type-r gibi ses çıkması beklenemez bunu söylemeye çalıştım,
tuncaaaaaay :) herşeyin hayırlısı, belki benim araba da aynı zamanlarda cıkar. yine çok güzel olacak herşey :)
@ksilav
senin araba daha önce biter sen gazlarsın benim daha suyum kaynamadı. Kazasız belasız bu arada..
@Mutlu KOÇER
sağol mutlu hayırlısı
@freeman
tamamen zevk meselesidir ben sesi sorarken amacım sesin ne kadar şiddetli çıktığıydı yoksa aksine bana kalırsa tamamen sessiz olursa çok çok daha memnun mesut olurum :)
L300 gibi gezersin haha
Senin araba bitmezz çünkü biz 3 kişiyiz ben keyfim ve kahyası keyif ve kahya kafaları güzel olursa toplarlar hemen arabayı bide çok şey söktük toplarmak zaman alabilir :D
Cevo abii bırak turbo si hemen arbaaya tüm parçaları ile 5 milyar vereyim kurtulun :D:D
tuncay abii bakma sen bu 2 hondacıya vag grubu olarak bunları sallamayalım eğer beni memnun bırakmazlarsa 50 hplerini toplarken çalarım valla :D