Bi dogbox parası cebinde dursun kişisel önerim kırman çok sürmeyecek çünkü :)
Printable View
Bi dogbox parası cebinde dursun kişisel önerim kırman çok sürmeyecek çünkü :)
ya yılmaz sevmim ben sti evo
bide onlara okadar para vermem.60 lira 65 lira.ben 65 lira total maliyetle ep3 ü öyle bi yaparımki sabah beni görünce selamın aleyküm sahip der :)
şu cihanda en son kişilerden biriyimdir ben araba kırıcak :)
tarzanca bi yanlışlık ihmal yapmadığım sürece.
benden sakin esnaf performans arabası sahibi ya 3 kişidir ya 5
RSX type-s son dişlisi öneririm 4.3 olursa daha iyi olur turbo vs.. için.
tek tavsiyem sat aracını hazır al :)
ben jeff evansın yalancısıyım valla :D
buda baska bi rsx full race gt30r stock kelebek stock intake manifold stock yakıt sistemi rc750cc http://forums.clubrsx.com/showthread...push+full+race
15psi 93 oktan
http://home.comcast.net/~claudiia/TrackMasters-1.jpg
buda full race gt30r rbc 1000cc donuslu yakıt sistemi http://forums.clubrsx.com/showthread.php?t=713232
16psi 93oktan
http://hphotos-snc3.fbcdn.net/hs319...._6272525_n.jpg
s.a. esnaf
kaç KM de aracın ?
Kişinin kendi hatasıyla kırılacak diye bi şart yok
Bi bakmışın sıkarken bi anda kırılmış anlatabildim umarım bu kadar ciddi güçler planlıyorsan dogbox parasını kenarda tut bence tabi sen bilirsin. Turboyu taktım bitti olmuyor.
Ayrıca orjinal şanzımanla nasıl yere tutunacaksınız bunu da düşünün, bi şekilde oranları uzatmanız lazım.
101 500 km de
101 bin km ye kadar tamamen stock idi.ne yay ne filtre ne kat iptali
araba ilk sahibinden alındı 7 binde bir bakıma girmiş bir araç servis kayıtlarından öğrendik.hep aynı serviste uygulama görmüş.
aracın performansı mükemmel.hiç bir sıkıntı yok.şuanda.
egsantrikler cam gibi parlıyor subap ayarı yaparken meşhur 131 turbonun sahibi raif usta demişti kondisyon olarak elimizden geçen 9 adet typerın hiçbirisi ile mukayese edilemez diye.
aracın mazisi bu yönde.ama yinede sanırım bi bakınmak gerekli.sonuçta filtre takmıyoruz arabaya
birde bişeyi merak ediyorum
arabamda headers egsoz 70 mm düz boru aem cai varken ***** arıza ışığı yanıyordu
şimdi araca 70 mm kelebek ve rbc taktım arıza ışığı yanmıyor 40 km civarıda gazladım ettim.
nedir izahı ?
Egzost gazı ile alakalı şimdi daha fazla hava aldıgından yakı karışımın da ona göre düzeldigi için arıza yanmıyor
gelelim turbo mevzusuna
101 bindeki aracın
eger stock yapıcam dersen
yag pompasını yenile
ana - kol yataklarını acıp bir kontrol yap
sonra bas üzerine basıncı
bu arada GT30 ile 1.5 bar basabilirsin methanol de basmak şartı ile
benim tavsiyem GT35 ile 1 bar yada SC6262 ile 1 bar
Ayrıca lütfen su fullrace den kit almıyalım gelen hiç bir parca cuk diye oturmuyor
klendi sanayilrimzde daha uyguna daha güzel interooler boruları yaptırıyoruz
boşa koli şişirip paranızı çöpe atmayın
alın bir manifold 1 turbo 1 intercooler 1 set enjektor yakıt pompası map sensoru WG bov
gerisini burda halledin
birde bu dyno sheetlere cok takılmayın her arac aynı gücü vermez
şimdiden kolay gelsin
Fr dan gelen kitler anladığım kadarı ile acura için
Bencede Tek tek toplayın
manifoldu kesinlikle full race yada afi almanı öneririm
Full race alırsanda 2.tip manifoldu al çünkü yüksek hızlarda silgeçlerin ordaki plastik malesef ısıdan eriyor.Ve manifold ağır takacağın saplamaları bile kaliteli olarak satın al bence orjinalini kullanma .Manifoldu aldığında 44 ve 60 mm olarak wastegate flanşı seceneğin var.Eğer motor içinede girerim diyorsan bence 60 lık al.GT35 R yada 3076 r gibi bi turboda işini görecektir.
Greddyninki gibi turbo manifoldu alacak olursa eğer yer problemi yaşıyorsun bilgin olsun birde büyük turboları montajlamak usta için uzun ve delirtici saatler geçirtiyor.
İntercooler seçimini full raceinki gibi yap çünkü boruları daha az ve karmaşık bi görüntüden kurtuluyorsun
1000 cc ve hondata beyin güzel olur zaten belirtmişler
Yağ pompası bence hondalarda problemli bu konuda yada ben çok kılım bilemicem.Ama eğer yataklarını v.s kontrol ettireceksen bi yağ pompası al ama kesinlikle orjinal olarak al daha performanslı bi yağ pompası istiyorum dersen Erl de k20 ye s2000 yağ pompası k24 yağ karteli gönderiyorlar onu tavsiye ederim.
Şuan sana yazdığım speclere çoook benzeyen izmirde değerli bi abimizin typerda turbolanıyor.Bizzat araştırdık inceledik ve tartıştık.
İnfaztim gel.rotrex stg3 yap tek ol farklı ol:D
Bence de sc her zaman n/a karakteristiğine daha yakın gibi geliyor. Her ne kadar karşı çıkan çok olsa da bu benim görüşüm. Alttan itibaren sürekli tork var ve her şekilde daha lineer tork eğrisi sunuyor (vgt li turbolara nazaran bile.)
6000 de dolduracak 8500-9000 de cutoff a giricek, 3000 devir öküz gibi yürüyecem anlamı kalmadı