knka gel sana benim turbodan takalım bitane, uza git :D
ama her türlü ben saplarım onagöre :D
Printable View
knka gel sana benim turbodan takalım bitane, uza git :D
ama her türlü ben saplarım onagöre :D
orjinal halindeyken basic göstergem yoktu. ama suan aracimda chip ve basinc göstergesi var. 2500 gibi dolmaya basliyor 3200 gibi 0.6 bara cikiyor 4000e kadar devam ediyor bu sekilde ve enteresendir ki , 4000 gibi baya saglam ivmelenme basliyor ve basic 0.9 da sabit kaliyor taki 5500 e kadar ordan sonra kayip basliyor. ( 4. vites de bunu gözledim ) 6500e kadar cikmadim ama basic düsüsü hizli oldugu icin 0.6-0.7 bar i 6500 e kadar basabilecegini sanmiyorum ( kendi arabam icin).
bide sögle bisey var, arabanin islerini kendim yapyiorum hoby olarak, menifoltu filan deldim, eksozgazi sicakligini ölcmeek icin sensör taktim. maniflltun üzerinde de catlaklar vardi , kaynattim. orlardan bi kacak olabilir. ayrica benim chip olayi da karisik , acemi biri tarafindan yapildi. belki o yüzden de bu sekilde olabilir.
yazılım la bildiğim kadarıyla 1.8T ler peak 1.2 cont 0.9.
"5500 e kadar ordan sonra kayip basliyor. ( 4. vites de bunu gözledim ) 6500e kadar cikmadim ama basic düsüsü hizli oldugu icin 0.6-0.7 bar i 6500 e kadar basabilecegini sanmiyorum ( kendi arabam icin)."
xsi
benim dediğimle aynı şey. 5500 'den sonra basınç düşmeye başlıyor.... serviste de aynısını sölediler ki ya sen okuduğunu anlamıyorsun ya da işine gelmiyor anlamış değilim