acemiliğimizi hoş görün downpipe yaptıracam leon 1.4 Tsı'a downpipe yaptırılırken, aracın üstündeki orjinal olan ortaboruda değiştiriliyor mu ? eğer değiştirilmiyorsa 61'lik boru var onu da taktırsam nasıl olur ?
acemiliğimizi hoş görün downpipe yaptıracam leon 1.4 Tsı'a downpipe yaptırılırken, aracın üstündeki orjinal olan ortaboruda değiştiriliyor mu ? eğer değiştirilmiyorsa 61'lik boru var onu da taktırsam nasıl olur ?
sadece kat iptal oluyor,kat sökülüyor onun yerine 60 lık boru cekiliyor.sakıncası yoksa nerede kaça yaptıracaksanız sorabilirmiyim?
Benim bildiğim bi egzozcuda hazırda Downpipe var aracınıza uygun, fiyatlar 250-400tl arası değişiyor Leon 1.4 TSI için downpipe.. isterseniz, hemen takılabilir. PM atarsanız iletişim bilgisi yollarım..
Oldukça kıvrımlı ve biraz zor bi downpipeı var leonun![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Merak ediyorum bu motordan ne kadar güç çıakrtılır diye neler yapılır cooler egzos sğistemi filtre yazılımı kime yaptırırz genel bi bilgi verebilcek birisi varmıdır acaba..
200 bg cıkıyor sanırım
ancak dikkat edin muayenede kat görülmezse...onay olmaz...
sonra git katı takda gel derler...
downpipe ayrı orta boru ayrı
netde konu hakkında bir çok yazı var...biraz araştırsanız bulursunuz
turboback egzoz,filtre ıvır zıvır
intercooler
büyütülmüş turbo
sanırım bujiler yada baska bişey değişiyor pompa filan 200 bg güç.turbo büyütmeden komple egzoz filtre filan coolerda olmadan 170 lere yanasılır sanırım.
http://www.bb-automobiltechnik.de/de...fsi/index.html
nohut tsi'cı gelirfiltre chip egzost 241 hp almışlığı vardır kendisinin
araç golf 5 1.4 tsi 140'lık
![]()
Egsoz,downpipe,yazılım,filtre ile 125 lik tsi'dan çıkan güç 160-170bg civarı.Fazlası için turbo ile oynamak lazım.
125lik tsilar turbo deiştirmedikce 200lü hpleri gormeleri zor benim arabam 220hp civarında araç golf gt egzos filtre pompa yazılım var
Stock
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)