YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı ayarlamaya calışırımda fatii le denemeyi deneyin zx12 vardı en son kendisinde fatiii Nickli Üyeden Alıntı deniyecez zaten ben çok geçerim diyorum anılda bu yazıları okuyunca sinirleniyomuş açıomuş basıncı sonra .ötümüze baka baka döneriz YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı işin gerçeği kimse yanlış anlamasın anılla muhabbetim yok falan ama zx12 le yürüyebileceğini sanmıyorum onun kalemi 1000rr olabilir bence ama neyse kalemden silgiden anlamayız biz bu akşam ne olursa olsun denemek istiyoruz birşeylerle tak etti artık son raddedeyiz Alican Nickli Üyeden Alıntı Cuma akşamınada içinizde biraz heyecan bırakın 1 gün kaldı uleeeeeeeeeeeeeeen liseli ergen gibiyiz bizde heyecan bitmez
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Bro gidecekseniz Düzceye gidin Boludan az ilerde Düzceli Şenol,Burak felan sizi karşılar basılacak yol için yardımcı olur tabi buluşma olursa Saol Abicim. Yardımda bulunmak Ağırlamak İstedik Ama Pek Takan Olmadı Herkes Kendi Bilir Bol Şans
Burak Karagöz ' BE ' 106 GTİ
Alican Nickli Üyeden Alıntı Cuma akşamınada içinizde biraz heyecan bırakın 1 gün kaldı uleeeeeeeeeeeeeeen cuma günü için konusuyorum zaten daha motorun yağı suyu değişcek büyük yarışa hazırlıyorum motoru
fatiii Nickli Üyeden Alıntı cuma günü için konusuyorum zaten daha motorun yağı suyu değişcek büyük yarışa hazırlıyorum motoru varoooll Ybr125r'ım var motorumdaki hoparlörleri amfiyi teybi filan sökim benlede dene
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı varoooll Ybr125r'ım var motorumdaki hoparlörleri amfiyi teybi filan sökim benlede dene combo scooter'ın filtresini söküp geliom hazırla motorunu
☻/ /▌ / \
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı varoooll Ybr125r'ım var motorumdaki hoparlörleri amfiyi teybi filan sökim benlede dene coolerin kaç lt?
Turbo Arif varmı güzel m3 cumaya Fatiii bana max 6 litre cooler lazım (ciddi) yokmu kıyıda köşede hesaplı eli ayağ düzgün Artık benimde coolerım olsun
Araç ATV UTV Ami Topolino Hız Limiti Kaldırma Ankara Chip Tuning
Alican Nickli Üyeden Alıntı Turbo Arif varmı güzel m3 cumaya Fatiii bana max 6 litre cooler lazım (ciddi) yokmu kıyıda köşede hesaplı eli ayağ düzgün Artık benimde coolerım olsun bi bakıyım haber veririm
fatiii Nickli Üyeden Alıntı coolerin kaç lt? speclerimi açıklarım ama coolerımın litresini söyleyemem Alican Nickli Üyeden Alıntı Turbo Arif varmı güzel m3 cumaya Fatiii bana max 6 litre cooler lazım (ciddi) yokmu kıyıda köşede hesaplı eli ayağ düzgün Artık benimde coolerım olsun Palio 1.3 dohc multijet coupe var rakibim yokta 10 boy gerimden gelebilcek varsa getiririm Bakim bi çıkarsa getiririm
bu akşama yok mu birşey hala turbo vtec ile çıkacağız belki
e30cuların ıftarı var mıllet ıvedıkde sızde gıdın gıllı
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı bu akşama yok mu birşey hala turbo vtec ile çıkacağız belki turbo vtec mı var ankarada ?
Alican Nickli Üyeden Alıntı e30cuların ıftarı var mıllet ıvedıkde sızde gıdın gıllı iftarı düzenleyen anıl zaten onların fabrikada iftar yemeği
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı turbo vtec mı var ankarada ? varmış colin kazımın ex
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı varmış colin kazımın ex daha bıtmedı yaa o bıtse bıle rodajı var
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı daha bıtmedı yaa o bıtse bıle rodajı var ex derken yanlış anlaşılma oldu eski arabası anlamında ex dedim ben varya beyaz ek kasa
Hımmm Şimdi anladım hayırlısı olsun :P
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı turbo vtec mı var ankarada ? Turbo vtec yok mu ankara da?
arp mustafa abinin eski specleri kullanan laci sedan ek vardı ona noldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları