User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Turbo açtığında gelen flüt sesi ?

1.24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok çok şükür öyle bir sıkıntım yok ama ateşlememin hala tam teşekkül olduğunu sanmıyorum daha öncede konuştuğumuz gibi senin aracın distribitörü gibi bir distribitör lazım bana bendeki bilgiğin üzere vakum referanslı.
    bence vakumlu olsun yıne ama vakumunu başka bi yerden alabilirsin.basınca geçmicek bi yerden.mesela westinghouse hortumundan olabılır.kendı distributorunu begenmıyorsan slxlerinkini kullanabılırsın
    TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k03 te olur cok ufak bir ses
    sürtünme sesi degilde normal ince ıslık geliyorsa gayet normal sıfırdada aynısını yapıyor.

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence vakumlu olsun yıne ama vakumunu başka bi yerden alabilirsin.basınca geçmicek bi yerden.mesela westinghouse hortumundan olabılır.kendı distributorunu begenmıyorsan slxlerinkini kullanabılırsın
    Westinghouse hortumu doğrudan manifolda bağlı yani westinghouse dan da alamam zaten mantık şu aslında artık manifold hattında vakum yok benim turbo çok erken dolmaya başlıyor hep basınç var yani mesela senin distributorun belirli bir devirden sonra (distributor milinin devri) içindeki ağırlıklar merkez kaç yöntemi ile açılmaya başlıyor ve açıldıkça avans tablasını çevirmeye başlıyor böylece avans veriyor devir düştükçe merkez kaç etkisi azaldığından tekrar kapanıyor normale dönüyor.Benimkisi ise motorun belirli devirinde oluşturduğu vakum ile distributor uzerindeki vakum otomatiğini emerek distributor içerisindeki avans tablasını hareket ettiriyor avansı ileri geri atıyor.

Vakum alma sorunum var bu yüzden bana sendeki distributorden lazım şimdi hurdacıya gidiyorum bakalım varmı elinde.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)