User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Lpg Turboda kesilme sorununu bu şekilde çözebilirbiyim acaba ????

1.24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EvO 86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bov u niye illa disari atacak sekilde baglamak istiyorsun. Dump valve yada bov a bir sistem uydurarak kendi icinde basinci bosaltsa. Yani turbonun arkasindan onune kapali sistem seklinde. Boylece yakiti da disari atmamis olur. Tabi ses alamazsiniz o ayri.
    benim amacım yakıtın dısarı atılması değil.isterse atsın orası çözülür bi şekilde.benim amacım ilk mesajda anlattıgım üzere; gazı saldıgım andakı basınc geri tepmesinden dolayı olusan tekleme...

Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapmak istediğin sistem eski reno 5 turbo da vardı benim kömürlü turbo olması gerekiyor sistem için
    peki bunun resmi cismi bi videosu falan varmı.bu sistem org turbo renault 5lerde varmı yoksa sonradan yapılan bi uygulama mı_??
    TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karb.deki kelebekleri iptal et sadece turbonun girişine kelebek olsun gaz kelebeği eğer çalışırsa güzel olur örnekleri vardı zamanında farklı amaçlar için yapılsa da karb.deki kelebeği iptal edince nasıl çalışır şu an çok hayal edemedim tepkili çalışabilirmi acaba diye
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim amacım yakıtın dısarı atılması değil.isterse atsın orası çözülür bi şekilde.benim amacım ilk mesajda anlattıgım üzere; gazı saldıgım andakı basınc geri tepmesinden dolayı olusan tekleme...

peki bunun resmi cismi bi videosu falan varmı.bu sistem org turbo renault 5lerde varmı yoksa sonradan yapılan bi uygulama mı_??
    evet orjinal reno 5 turbo 1.jenenerasyonunda var ama kömürlü turbo bulman sart
    yoksa duman dumana gidersin ama tam istediğin sistem

ama bursa dan turbocu cem var fantazi olarak tüplü kartal yapmıştı ve sorunsuzdu onu ara yardımcı olur
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Performans için bu şekilde turbodan önce kelebek koyanlar var ama tepkileri ve çalışması nasıl değişir bilmiyorum

Sistemin çalışacağı kesin..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ama bursa dan turbocu cem var fantazi olarak tüplü kartal yapmıştı ve sorunsuzdu onu ara yardımcı olur

kömürlü turbo dediğin nedir?
    körler sağırlar

Mst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo ile lpg mikseri arasındaki mesafeyi biraz daha uzatabilirsin, bende doğan varken lpgli turbolu kullanıyordum, küçükde turbo kullandığım için geri tepme olayı çok düşük devirlerde bile vardı, ama bu geri tepme anında arabamda stop etme yada benzeri sıkıntı yoktu. Ancak en güzel çözüm yinede blowoff takmak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kömürlü turbo dediğin nedir?
    ismini tam bilmiyo olabilirim ilk reno 5 turbo larda sistem benzin ve havayı emip turbonbun hava emişinden alınıp türibunden direk emmme manifolduna gidiyordu intercooler yoktu benzin ve hava ile soğutuluyordu

burda ki ilk resimde gözüküyor

renault 5 alpine turbo carbur - Google'da Ara
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

1.24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MST_ONLINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbo ile lpg mikseri arasındaki mesafeyi biraz daha uzatabilirsin, bende doğan varken lpgli turbolu kullanıyordum, küçükde turbo kullandığım için geri tepme olayı çok düşük devirlerde bile vardı, ama bu geri tepme anında arabamda stop etme yada benzeri sıkıntı yoktu. Ancak en güzel çözüm yinede blowoff takmak.
    olurmu hocam.blowoff yine çare değil.gaz kelebeğinden geri tepince yani manifolddan uzaklaştırınca iş bitiyo.blow offlu olsada bunu yapacak.ve yaptıgımız araçların bazılarında vardı blow off aynı sorun cıkıyordu.mikseri ileri almayı deneyebilirim aslında.sağolasın

kömürlü turbo nedir pardon ???

ismini tam bilmiyo olabilirim ilk reno 5 turbo larda sistem benzin ve havayı emip turbonbun hava emişinden alınıp türibunden direk emmme manifolduna gidiyordu intercooler yoktu benzin ve hava ile soğutuluyordu

burda ki ilk resimde gözüküyor

renault 5 alpine turbo carbur - Google'da Ara
    burda motor turbodan daha aşagıda oldugu için mümkün ama benimkinde turbodan asağıya intercooler'a ordan tekrar yukarı karb'e gidiyor.benim sistemde biraz zor ama.

birde bu komple karbüratörü yerleştirmiş turbonun ağzına.bu bayaa bi fantazi yapmış artık
    TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)